Zaposleni v podjetju

  

alestivoli.JPGmag. Aleš Lisac

direktor
tel: 01 5682 876
ales@lisac-lisac.si

 

Mag. Aleš Lisac je vodil podjetja v petih državah. Aleš je avtor, predavatelj, marketinški svetovalec. Njegovi nasveti garantirano delujejo. Aleš je s svojim delovanjem, nasveti, predavanji, knjigami, mesečnikom Korak pred konkurenco, blogom Dnevnik marketinškega guruja vplival na več kot 25.000 podjetnikov in drugih ljudi, ki jih zanima uspeh v poslu in življenju nasploh.

Podiplomski študij menedžmenta je končal na Univerzi Clemson v ZDA.

Mag. Aleš Lisac vodi delavnico Nemogoče, najbolje prodajano marketinško delavnico v Sloveniji, ki jo je izvedel že 125-krat (več kot 5000 udeležencev). Dvakrat je bil izbran za profesorja leta na Gea Collegeu, leta 2006 pa mu je inštitut Sofos podelil naziv "predavatelj leta". Kot marketinški svetovalec je Aleš deloval vsaj v petnajst različnih panogah. Aleš velja tudi za odličnega pisca prodajnih pisem in oglasov. Organizira edino marketinško tekmovanje na svetu, kjer zmagovalca ne določi žirija, temveč zmaga tisti, ki proda (naj)več.

Podjetje Lisac & Lisac, ki ga vodita brata Aleš in Blaž, je od ustanovitve poslovalo s 87 od stotih največjih slovenskih podjetij in s 44 % hitro rastočih slovenskih podjetij. Svoje bogate izkušnje je Aleš pripravljen deliti tudi z vami.

Aleš je tudi reden pisec člankov v reviji Podjetnik, pri kateri sodeluje v svetovanju njihovim naročnikom. Vas zanima retorika? Želite postati odličen retorik? Aleš Lisac piše tudi blog, katerega glavni temi sta retorika in retorik.

Marketinški genij, guru, čarovnik? Niti ne. Človek, ki vam bo pomagal brez večjih investicij in hudih naporov vaš posel napraviti bolj dobičkonosen. Zagotovljeno!
 

  


slika_055.jpgBlaž Lisac

univ. dipl.ing., MBA
pomočnik direktorja
tel: 080 1509
 
 
 
Blaž vam lahko pomaga s svetovanjem na področju marketinga in vodenja podjetij. Je knjižni urednik založbe Lisac & Lisac, v kateri lahko izbirate med več kot 100 naslovi.
Blaž vodi finančno poslovno simulacijo Jabolka in pomaranče in predava o marketingu. Odgovoril vam bo tudi na vprašanja o telemarketingu. Redno je tudi na Hrvaškem, kjer vodi našo poslovno enoto v Zagrebu. Več o našem delu na Hrvaškem si poglejte na www.lisac-lisac.hr.
Na fakulteti v Ljubljani je diplomiral iz matematike, smer uporabna matematika. Podiplomski študij menedžmenta in naziv MBA pa je pridobil s študijem v ZDA , na Univerzi Clemson v Južni Karolini. V podjetju je od leta 1995, ko sta z bratom Alešem ustanovila podjetje. 
 
    

Natalie Lisac

univ.dipl.ital. in sploš. jez.,
copywriter, prevajalka in urednica spletne knjigarne Lisac & Lisac

tel: +386 1 5682 876
natalie@lisac-lisac.si

 

 

Natalie je diplomirala na Filozofski fakulteti v Ljubljani, smeri italijanistika in splošno jezikoslovje. V slovenščino je prevedla 26 knjig s področja marketinga, direktnega marketinga in osebnostne rasti, a zaenkrat še nič ne kaže, da bi se število ustavilo pri šestindvajset.

Z veseljem vodi tudi licenčni poslovni simulaciji Rattlesnake Canyon in Zlato puščavskih kraljev, s katero smo v Sloveniji dosegli lep uspeh: 150 izvedb v šestih letih!