Lisac&Lisac

  |  Seminarji in delavnice   |  30 dnevni »reset« program

30 dnevni »reset« program

V katero od teh treh skupin se boste uvrstili?

NOVO! 30 dnevni »reset« program za vas in vaše podjetje.

Pripravili in preizkusili (več kot 170 zadovoljnih udeležencev) smo ga med korona karanteno. (zelo uporabno, top, koristno in poučno, zanimivo – to so bile najbolj pogosti opisi udeležencev). Garantiramo, da boste z nami oživili, poživili vaš posel, predvsem pa da boste z manj stresa zaslužili več. Prijavite se še danes!

Načrt?

Poskrbela bova za to, da bodo za vas izvedele stranke, ki imajo in denar in željo po nakupu. Če vas ne poznajo, ne bodo kupile od vas …

Začela bova (ponovno) zbirati podatke – in uporabila tisto, kar že imate. Podatki o strankah in potencialnih strankah bodo vaše dragoceno sredstvo, ki ga boste uporabljali znova in znova.

Prodaja. Vzpostavila bova prenovljen prodajni proces, ki bo deloval konstantno.

Kako?

»Preizkušen program za ponoven lahkoten zagon vašega posla … na novih temeljih, za več zaslužka z manj napora.«

VSAK DAN (od ponedeljka do petka). Vsak dan se bomo srečali na kratkem webinarju (okoli 30 minut), prejeli pa boste tudi navodila po e-pošti. Prebrali boste mail, pogledali webinar in AKCIJA. Naredili boste, kar vam bom rekel.

Z Blažem vama bova popravila vaše domače naloge (glejte paket 2).

Program traja 30 dni.

Preden vam povemo več, preberite mnenja udeležencev, ki so se programa že udeležili. Mnenja podrobno preberite, ker boste na ta način dobili dober vtis o tem pomembnem programu.

 

V Niomi smo se za sodelovanje v 30-dnevnem programu odločili, ker smo kot mlado podjetje z inovativnimi rešitvami potrebovali »preboj« na trg, da dvignemo prepoznavnost podjetja, ter pomagamo pri avtomatizaciji več zadovoljnim uporabnikom zasebnih in poslovnih objektov.

Aleš in Blaž sta poskrbela, da se je investicija vrnila v velikem slogu – s pomočjo njunih odgovorov smo lahko jasneje povedali zgodbo svojim potencialnim kupcem ter tudi izboljšali odnose z že obstoječimi. Sam menim, da gre za investicijo, ki bo s povečanjem števila povpraševanj vrnjena večkratno.

Program je bil strokovno izveden, kot tudi pripravljeno gradivo. Zmotile so le občasne zamude, saj smo vsi neutrudno črpali od obeh, in odgovor ni bil vedno v naslednjem dopoldnevu.

Rene Brdnik Zdolšek CEO @ Nioma

Odločil sem se za najdražji program, ker je bil vrednostno najbolj ugoden. Všeč so mi bile domače naloge in njihov pregled ter komentarji so bili največja vrednost seminarja. Nisem pričakoval, da bom že pri prvi pregledani domači nalogi od Aleša dobil odgovor na svojo dilemo, na kakšen način naj se enostavno in učinkovito spromoviram. Vsi ostali dnevi so bili bonus. 🙂

Marko Šetinc, direktor, Geopolis d.o.o.

Pogoji, ki jih morate izpolnjevati

 • Dostop do interneta, telefon, računalnik.
 • JEKLENA VOLJA. Akcija vedno premaga meditacijo, še posebej v teh časih. Ne smete obupati, dosledno morate upoštevati vsa navodila. Jasno, da ne bo šlo vse gladko, ampak uspelo nam bo.
 • ODLOČENOST. V teh časih se podjetniki delijo v dve skupini. Eni bodo obupali in odnehali. Vi pa ste v drugi skupini, ker vse to razumete kot izziv in ste že odločeni, da mu boste kos.
 • Nobenih dodatnih izkušenj ne potrebujete, program je primeren za nove podjetnike in tiste, ki samo potrebujete »reset« in ponovni zagon.

Drobni tisk (ki namerno ni droben):

V poslu vedno obstajajo tveganja. Marsikaj gre lahko narobe. Garancij ni. Sam sem podjetnik od leta 1989 in žal vam moram sporočiti, da uspeh čez noč obstaja samo v pravljicah. Ne morem vam obljubiti, da boste zadeli na loteriji, ali da se boste čez noč lahko že kopali v denarju.

Obljubim pa vam koristno in uporabno izkušnjo, po kateri boste vredni več in s katero boste zelo verjetno dosegli želene rezultate (za katere bova skupaj ugotovila, da so v teh razmerah realni).

Znanje in izkušnje, ki jih boste v tem programu pridobili, vam bodo ostali za vedno. Kar boste izkusili in se naučili, vam ne bo nikoli mogel nihče vzeti.

Kdaj začnemo?

Programu se lahko pridružite takoj! Kliknite in se prijavite. 

Vaša investicija?  Na voljo sta dva paketi:
 1. Ogled webinarjev (posnetke webinarjev si lahko pogledate kadar želite) = 49 EUR+DDV.
 2. Dodaten pregled vaše domače naloge in obsežno gradivo = 137 EUR + DDV.

Izberite svoj paket. Da, takoj.

Ampak to še ni vse. Ob vpisu v webinarski program vas čaka še darilo.

 1. Ob nakupu prvega paketa prejmete najnovejšo knjigo iz naše založbe Prodajni nagovor za kar koli (vrednost 30 EUR).
 2. Ob nakupu drugega paketa prejmete knjigo Prodajni nagovor za kar koli in družabno namizno igro FirmaKids (vrednost 30+25 = 55 EUR).

Še beseda o darilih, ki sta vključena v paket.

Knjiga »Prodajni nagovor za karkoli« je priročnik s pomočjo katerega se boste naučili predstaviti vaš izdelek, vaš projekt, vašo idejo na nov, učinkovit način. Prodali boste, navdušli boste. Gre za res odlično knjigo.

Igra Firma Kids pa je naš produkt, gre za svetovno inovacijo. Namizna družabna igra s pomočjo katere igralci razumejo in dojamejo, kako poslujejo podjetja. Uporabno iz zabavno, za vsak dom, vsakega podjetnika. Tudi lepo darilo.

 

Ponudba je smešno ugodna, to ste verjetno ugotovili že sami.

Ne vem, kako lahko v teh časih podjetnik bolje investira kot v pridobivanje znanja, ki vključuje premišljen načrt in akcijo. V resnici je program za vas brezplačen, saj boste vloženi znesek s poslom dobili nazaj, in to hitro.

Sami veste, da je to zanemarljivo nizka investicija. Ne, sedaj niso časi za prihraniti nekaj evrov dnevno, temveč časi za akcijo in takojšen ponovni zagon vašega posla.

Sprejmite odločitev v tem trenutku. Ponosni boste nase in uspelo vam bo. Rezervirajte si mesto v tem programu, pridružite se nam …

Prvi korak: Vpišite svoje podatke, da vam bomo lahko poslali dodatna navodila.

Kako se prijavite?

Enostavno. Izpolnite prijavnico in vpišite kateri paket vas zanima. Vpišite svoje podatke, da vam bomo lahko poslali dodatna navodila.

Lahko pokličete tudi na brezplačno telefonsko številko 080 1509 ali izpolnite spletno prijavnico: 

»Da, računajte name, želim se pridružiti temu programu.«

  Davčni zavezanec
  Brezplačne novice

  Preberite še nekaj mnenj podjetnikov, ki so se programa že udeležili. Vsekakor se vam te priložnosti ne splača spregledati.

  Tudi zato, ker je vaša odločitev čisto brez tveganja! Če s programom ne bi bili zadovoljni, vam bomo takoj, vljudno in brez vprašanj vrnili denar.

  Za podjetje, ki se je po več kot 20 letih obratovanja v panogi, brez oglaševanja, odločilo, da bo prvič konkretno pristopilo na tržišče tudi z organiziranim in usmerjenim marketingom, je bila udeležba na 30-dnevnem programu ”Kako začeti (ponovno)?” najboljša odskočna deska. Preko različnih tem seminarja smo v podjetju pripravili prvo marketinško ”osnovo”, na podlagi katere bomo lansirali vse svoje kampanje v bližnji prihodnosti. V tem času smo oblikovali svoje predstavitve, prodajne nagovore, telefonsko skripto in še mnogo drugega uporabnega materiala. Poleg tega pripravljamo svojo prvo internetno stran, kot tudi navezujemo nove mednarodne odnose in priložnosti. Ker sami vidimo, da so nasveti in znanje gospoda Aleša Lisca za nas zelo uporabni, smo izrazili tudi željo, da se pridružimo VIP klubu podjetja Lisac & Lisac, in si tako tudi v prihodnosti zagotovimo dobra vodila za naprej.”

  Aleš Padovnik, Aoter Infomatika

  30-dnevni program Kako začeti (ponovno) me je držal v formi. Dobesedno! Pred tem programom sem že opazil, kako me prevzemata negativa in pasivnost. 30-dnevni program pa mi je dal nove ideje za posel, ki ga nameravam razširiti, in potrdil, da razmišljam v pravi smeri. Brez tega programa bi verjetno stal na mestu ali pa celo obupoval nad situacijo … Sedaj pa sem proaktivno pripravljen (ker me je program prisilil, da vsak večer razmišljam o poslu) in komaj čakam, da ponovno startam z osebnim trenerstvom in s svojim novim društvom.

  Tadej Jurman, osebni trener, prehranski svetovalec in NLP praktik

  Program je primeren za osebe, ki so pripravljene iti naprej v življenju, delati “domače naloge”, ki jih g. Aleš naloži. V programu sem dobila veliko marketinških idej, lažje sestavljam naslove in vsebino za reklamo. Naučil me je ločiti zrno od plevela. Program se dotakne vsebin in strategij, za katere nisem vedela, da obstajajo ali da so pomembne pri pisanju. Všeč mi je bilo tudi, da je razdeljen na 30 webinarjev, ki so dolgi približno pol ure.  Kratko, ampak sladko. Točno toliko, kolikor lahko v enem delu predelaš.

  Armina Džafić Podjetnica, Mentorica Business & Life Coach

   

  30-dnevni program je resnično presegel moja pričakovanja. Najbolj všeč so mi bili konkretni primeri iz prakse ter konkretni odgovori na zastavljena vprašanja. Program nam je pomagal, da smo ugotovili, kaj delamo dobro in katera področja moramo izboljšati. Nekaj nasvetov smo že uporabili in takoj so se pokazali boljši rezultati. Investicija v program se nam je že po prvih 2 tednih povrnila.

  Andrej Krt, INTERSPLET d.o.o.

  Najbolj všeč mi je navodilo za pisanje oglasov in razkriti triki glede naslovov in alinej. Mogoče bi bilo lahko odgovarjanje hitrejše, ker še vedno čakam na nekaj odgovorov (saj vem, da jih bom dobila). Zelo pa mi je všeč – in to moram res izpostaviti – pozitivna naravnanost Aleša med webinarji ter podajanje velikega števila realnih primerov.

  Alenka Vrhivšek, kmetija Vrhivšek

  Najbolj všeč pri 30-dnevnem webinarskem programu sta mi bili sistematika in kombinacija teorije in prakse. Všeč mi je bilo, da smo lahko udeleženci že med webinarjem sodelovali. Naučila sem se, kako lahko podano znanje takoj uporabiš na svojemu izdelku ali storitvi, saj je vsak udeleženec delal na svojem primeru. Največja dodana vrednost webinarja pa so bile domače naloge, ki so nas spodbujale h kontinuiranemu delu. S popravki nalog pa mi je “profesor Lisac” dal konkreten feedback in usmeritev, da sem vedela, da sem na prav poti. Absolutno priporočam!

  Mojca Pačnik

  »Da, računajte name, želim se pridružiti temu programu.«

   Davčni zavezanec
   Brezplačne novice

   Webinar mi je bil všeč zaradi kontakta, spodbude, uporabljala bom udarne enostavne oglase in predstavitve.

   Nevenka Pavliha

   Alešev 30-dnevni webinar vam ne vzame veliko časa, vam pa da veliko uporabnega znanja. Čeprav noben ne mara domačih nalog, so bile super, ker te prisilijo razmišljati drugače in iskati nove rešitve. Poleg tega je tu še socialna mreža – spoznaš veliko ljudi, ki lahko postanejo tako del tvojega poslovnega sveta, kot tudi privatnega z uporabo njihovih storitev, znanj ipd.

   Špela Čibej

   Moj emocionalni razlog za prijavo na program je bil strah, kaj bo s korona situacijo, pa se mi je zdelo, da je bolje, če nekaj naredim in si ne dovolim slučajno zapasti v drugačno razmišljanje. Že tako ali tako pa sem razmišljala, da sta temi prodaje in marketinga moji šibki strani in ju je treba ojačati. Všeč mi je bila pozitivna naravnanost »mi zmoremo to in še več. Gremo, akcija.«

   Na podlagi programa sem začela drugače gledati na prodajo in največ, kar bom odnesla, je, da ne morem po sebi soditi, kaj bodo ljudje kupili oziroma kaj bo všeč drugim ter da je prodaja (marketing) ena luštna »igra« zbujanja želje po nakupu v smislu Toma Sawyerja in barvanja ograje. Mogoče mi Aleš ni odgovoril na vprašanja, takrat ko je to obljubil, vendar sem vse odgovore dobila, in to sodelovanje je bilo dobra nadgradnja mojega razmišljanja.

   V čem mi je pomagal? Mogoče ponazorim kar s primerom. Na podlagi seminarja sem potrdila stališče, da je dobro imeti pavšalne/naročniške pogodbe. Tako sem včeraj sklenila naročniško (pavšalno) pogodbo. Sicer z obstoječo stranko za manjši znesek, pa ne glede na to. Medtem ko sem jim to predlagala, so mi v glavi odzvanjale Aleševe  besede »nekatere stranke bi plačale 20 % več, če jim ponudiš produkt«. Ocenila sem, kje in komu lahko to ponudim, prišla je priložnost in sem pač stegnila jezik. Tako, da Aleš in Blaž, hvala.

   Tanja Glušič

   Vaš 30-dnevni program mi je bil zelo všeč, saj mi je odgovoril na marsikatero vprašanje, povezano s prodajo in marketingom. Veliko stvari, ki so bile predstavljene na seminarju, so mi bile nekako intuitivno blizu in znane, vendar sem jih šele z vašo pomočjo uspel strukturirati in sistematično uporabiti v praksi. Edina pripomba bi mogoče bila, da je bilo malo časa za kakovostno pripravo domačih nalog.

   Borut Šuštar

   Alešev webinar! Kjer tudi stari mački dobijo potrditev, da so delali pametno. Ali pa spoznajo, kje so brcnili v temo. Izkušnje so neprecenljive.

   Simon Starman

   Program mi je pomagal pri: lažjem soočanju z nastalo situacijo; dobil sem drug vpogled, novo širino, odgovore; najbolj všeč so mi zanimive takojšnje rešitve, zanimivo jih je uporabljati;znanja ogromno, veliko za predelati, veliko učenja za naprej. Res hvala.

   Jaka Tamše

   »Da, računajte name, želim se pridružiti temu programu.«

    Davčni zavezanec
    Brezplačne novice

    Lepo vas pozdravljam

    mag. Aleš Lisac

    Lisac-lisac.si

    Dunajska cesta 106 1000 Ljubljana, Slovenija
    080/15-09
    ales@lisac-lisac.si

    NAROČITE SE NA NAŠE E-NOVICE