Lisac&Lisac

  |  Seminarji in delavnice   |  Mastermind & Masterchef Event

Mastermind & Masterchef Event

Cenjene podjetnice, spoštovani podjetniki,

čas je, da v novo nenormalno zadnjih dveh let spet vnesemo nekaj nostalgično dobrega iz normalnih časov. Zato vas vabimo na nov dogodek – Mastermind & Masterchef Event – prvega v seriji unikatnih dogodkov, ki smo jih pripravili v Lisac & Lisac.

Učenje marketinga in prodaje bomo povezali z zgodbo o hrani in gastronomiji, kjer tako kot v vseh panogah na tem svetu ne šteje samo kakovost ponudbe, temveč tudi marketinška spretnost. Še več, spoznali bomo tudi poučno poslovno zgodbo našega gostitelja – chefa Uroša Štefelina, ki je Michelinovo zvezdico prvič dobil leta 2020 in jo zadržal tudi letos, vendar ga že ob zaključku leta čaka zahteven poslovni izziv.

4 hodi marketinškega guruja Aleša Lisca

Na 90-minutnem predavanju bo za svoje 4 hode pripravil izbrano kombinacijo aktualnih marketinških vsebin: od predjedi do sladice se bodo prepletale teme marketinško-prodajnih prijemov, ki jih je bilo v zadnjih dveh letih treba skoraj čez noč ustrezno prilagoditi ali ustvariti na novo:

* Katere marketinško-prodajne aktivnosti danes delujejo kot dobra in pravilno izbrana predjed?

* Od tople predjedi je odvisno, kakšno glavno jed bodo naročile vaše stranke. Preverjene metode vplivanja na njihovo izbiro in doseganja, da si stranke zaželijo tisto, kar je najbolje zanje in za nas.

* Glavna jed je v marketingu tisto, kar je David Ogilvy imenoval »velika ideja«, Joseph Sugarman »koncept«, v gastronomiji govorijo o »chefovi zgodbi in filozofiji«. Marketing mora v covid časih glavne jedi pripravljati drugače kot prej. Kaj je novega?

* Sladica v marketingu in prodaji gosta ne pripravi samo do tega, da se odloči za ponoven obisk pri nas. Če strankam redno serviramo skrbno pripravljene sladice, s tem dosežemo še veliko več.

4 hodi chefa Uroša Štefelina!

Predavanju bo sledila večerja chefa Uroša, ki obuja pozabljene tradicionalne slovenske jedi in pijače, pri čemer uporablja sestavine z domačega vrta in okoliških gorenjskih kmetij. Michelinov chef dediščinske jedi nadgrajuje v jedi nove slovenske kuhinje.

* penina ob sprejemu in chefov pozdrav

* jelenov karpačo – zelena s hruško – vložene lisičke – rdeča pesa na dva načina

* pečena cvetača z lešniki in škampi – krompirjeva pena – škampova omaka & Alter 2019, suho, Šumenjak

* goveja lička – karamelizirano korenje z medom – špinača in šalotka & Cabernet franc 2019, suho, Guerila

* Radolca, pristno sladka – med, čokolada, mleko

Cena:

165 EUR + DDV.

Kdaj in kje?

Četrtek, 25. november 2021, ob 17.00, Vila Podvin

Pokličite na telefonsko številko 040 77 18 77 ali izpolnite spletno prijavnico: 

Prijavljam se na Mastermind in masterchef dogodek

  Davčni zavezanec
  Brezplačne novice

   

  Lisac-lisac.si

  Dunajska cesta 106 1000 Ljubljana, Slovenija
  080/15-09
  ales@lisac-lisac.si

  NAROČITE SE NA NAŠE E-NOVICE