Lisac&Lisac

  |  Seminarji in delavnice   |  Next level sales lab

Next level sales lab

Nov izobraževalni program!

Kako postati velemojster v prodaji? Napredni program za vrhunske prodajalce. 

Draga kolegica, dragi kolega,

Kako pogosto se sprašujete, zakaj nekateri prodajalci vedno znova dosegajo odlične rezultate, medtem ko drugi ostanejo ujeti v sivini povprečnosti?

Kaj naredi razliko?

Razlika ni v sreči, vsaj na dolgi rok ne. Niti v izdelku ali storitvi.

Razlika je v znanju, spretnostih in strategijah. Razlika je v veščinah, ki se jih da naučiti. Če se želite včlaniti v klub 4% najboljših, se dvigniti na nov višji nivo, potem vam povemo, da obstaja pot in načrt.

Zato smo pripravili “Next level sales lab” – vaš osebni program za prodajno odličnost.

Ker vemo, da ste že uspešni, ampak tudi želite postati najboljši v svoji panogi. In ker je škoda, da v celoti ne izkoristite svojega potenciala. Saj veste kako je to v prodaji … če ne prodate vi, proda nekdo drug. In tega nočemo.

“Next level sales lab”

V svetu, kjer je vse težje in dražje najti potencialne stranke, morate kot prodajalec izstopati. Samo z več dela ste lahko uspešni do določene mere, vi pa želite delati predvsem pametno in učinkovito ter dosegati izjemne rezultate.

Zato smo oblikovali edinstven prodajni program, ki vam bo dal nov zagon, predvsem pa vas bo opremil z vsemi skritimi veščinami najboljših prodajalcev, ki vam bodo pomagale izboljšati vaš prodajni uspeh brez dodatnega napora. Celo nasprotno. Lažje vam bo prodati več in vaše stranke bodo zadovoljne še bolj.

Povsod, v športu ali v prodaji, najboljši trenirajo največ. Ker biti najboljši ni naključje. Najboljši poznajo in natrenirajo drobne skrivnosti, ki delajo velike razlike v rezultatih.

Vas zanima, kako izgleda trening najboljših?

Vabimo vas v Next level sales lab, kjer vas čaka:

1. Personalizirana izkušnja. Odkrijte svoje prodajne moči in šibkosti! Za vsako stranko imejte pripravljen njej prilagojen pristop. Tak pristop, ki odgovarja vašemu prodajnemu karakterju in panogi, v kateri nastopate. Vsak prodajalec je malo drugačen, zato si mora tudi vsak izoblikovati svoj unikaten prodajni stil. Z našo pomočjo boste našli tisto, kar deluje za vas in za panogo v kateri nastopate.

2. Inovativne strategije, za nove čase, ki vas ne bodo samo naučile, kako prodati, ampak kako prodati tako, da stranke ostanejo z vami na dolgi rok. Prodaja je prodaja, pravimo. To je res, je pa tudi res, da so se pojavile nove možnosti, ki jih prodajalci moramo obvladati.

3. Mreženje z najboljšimi. Program je namenjen najboljšim, tako da je izmenjava idej in odličnih praks med v skupini zelo koristna.

4. Dva mentorja, dva trenerja. Vsi vemo, da imajo najboljši trenerja. No, vi boste imeli dva. Ker dva vidita več, ker vsak lahko doda svojo specialno znanje. Neobičajen, vendar še kako učinkovit pristop.

5. Unikaten, intenziven, strogo praktično naravnan program. Nobene odvečne teorije. Reševali bomo izzive v vaši panogi, za vaše podjetje. Analizirali bomo vaše prednosti in slabosti in individualno poiskali načine za izboljšavo.

6. Kombinacija »trdih in mehkih« prodajnih veščin. Izpili bomo vaš prodajni proces, hkrati pa boste postali mojster upravljanja odnosov s strankami. Znali boste slišati in brati med vrsticami in znali boste voditi odlično komunikacijo s še tako težavno stranko. Nič in nihče vas ne bo spravilo iz tira, kajti naučili se boste tudi uspešnega delovanja pod pritiskom.

Nov izobraževalni program z Mojco in Alešem!

 

Ali ste pripravljeni vzeti vaš uspeh v svoje roke?

Seveda ste. Ne pustite, da vaš prodajni potencial stagnira. Vsak, še tako dober prodajalec, se sčasoma tudi malo utrudi. Morda pade motivacija, zmanjka idej. No, vi zmorete več.  “Next Level Sales Lab” je vaša navigacija, ki ima za cilj doseči prodajno odličnost.

To pismo berete v pravem trenutku.

Saj veste, naključij ni. Sedaj je čas, da naredite korak naprej. S prijavo boste sprejeli odlično odločitev,  v kratkem boste uživali v boljših prodajnih rezultatih. Že sama odločitev, da se nam pridružite, bo pozitivno vplivala na vas in vaš posel.

Končni cilj programa je seveda to, da konsistentno dosegate boljše rezultate. Ampak ne na silo, ne s težkim delom, ne z več garanja. Prodali boste več v lahkotnem stanju sproščene osredotočenosti. To je stanje v katerem zmagujejo najboljši. Saj poznate tisti občutek, ko vam gre vse kot po maslu … Kdaj se to zgodi? Ključ je v pripravi. Ob dobri pripravi, vse poteka lažje in hitreje.

Ne dovolite, da vas strah pred neznanim zadrži. “Next Level Sales Lab” je vaša priložnost, da se dokažete sebi in drugim. Da presežete svoje omejitve. Da postanete legenda. Saj veste, v prodaji štejejo samo rezultati, in vi jih boste dosegali.

Pridružite se nam. Pustite svoj pečat v svetu prodaje.

Ko bomo prejeli vašo prijavo, vas bomo poklicali in vam podali vse podrobnosti in vam na podlagi posveta, sporočili, ali ste sprejeti v program. Pridržujemo si pravico ne sprejeti prijave. 

  Davčni zavezanec

  Brezplačne novice

  Garancija?

  Naša obljuba je preprosta – če po zaključku programa ne opazite otipljivega izboljšanja v svojih prodajnih veščinah, če ne začnete dosegati občutno boljših rezultatov, vam povrnemo celotno investicijo. Verjamemo v učinkovitost naših metod in želimo, da se počutite popolnoma varni pri svoji odločitvi. Garancija je delno pogojna – velja, če v programu sodelujete, pridete na 80% srečanj, naredite domače naloge. Ampak, to je itak v vašem interesu.

  Način dela?

  Program “Next Level Sales Lab” združuje individualno delo z osebnim mentorstvom in skupinske delavnice. Ta hibridni pristop omogoča globoko personalizirano učenje, hkrati pa spodbuja izmenjavo idej in mreženje znotraj skupine.

  Ali ste pripravljeni vzeti vaš uspeh v svoje roke?

  Seveda ste. Ne pustite, da vaš prodajni potencial stagnira. Vsak, še tako dober prodajalec, se sčasoma tudi malo utrudi. Morda pade motivacija, zmanjka idej. No, vi zmorete več.  “Next Level Sales Lab” je vaša navigacija, ki ima za cilj doseči prodajno odličnost.

  Ali je program zame?

  Če ste prodajalec, podjetnik, ali vodja, ki želi preseči trenutne prodajne rezultate in se povzpeti na novo raven uspeha, potem je ta program zagotovo za vas. Next Level Sales Lab je zasnovan s ciljem, da vas izstreli med prodajne zvezde.

  Investicija?

  Investicija v program je odraz vrednosti, ki jo boste prejeli – ne samo v obliki znanja in spretnosti, ampak tudi povečane prodajne uspešnosti in dobička. Za točne številke in pakete se obrnite na nas, saj imamo več možnosti, prilagojenih vašim potrebam.

  Kdo sta Aleš in Mojca?

  Aleš in Mojca sta srce in duša “Next Level Sales Laba”. Z leti izkušenj v prodaji, marketingu in poslovnem mentorstvu sta združila svoje moči, da bi vam prinesla edinstvene in preobrazbene izkušnje. Njuna sinergija in različni pristopi zagotavljajo, da dobite najboljše iz obeh svetov. Aleša že poznate. Več o Mojci pa si preberite spodaj med pogostimi

  Zakaj dva mentorja, predavatelja?

  Dvojna dinamika omogoča, da program pokriva širši spekter prodajnih tehnik in perspektiv, hkrati pa zagotavlja, da so vse vaše individualne potrebe obravnavane. Aleš in Mojca prinašata raznolikost v učenje, kar pomeni, da ne glede na vaš prodajni izziv, imamo rešitev.

  Program:

  Program je sestavljen iz uvodnega in zaključnega individualnega srečanja,  ter šestih skupinskih delavnic. Skupinska srečanja so celodnevna (8 pedagoških ur) in potekajo 1x mesečno.

  Podroben program:

  Uvodno Individualno srečanje:

  Personal scanning: Odkrivanje osebnostnih in prodajnih potencialov

  • Osebnostno profiliranje – osebnostne moči in šibka področja v prodaji
  • Prodajno profiliranje – analiza vašega prodajnega procesa in komunikacije
  • Individualna povratna informacija in razvojne priložnosti

   

  6 skupinskih srečanj:

  Srečanje 1: Odkrivanje psiholoških skrivnosti uspeha v prodaji

  • Razkrivanje skrivnosti nakupnih odločitev in njihov vpliv na vašo prodajno uspešnost.
  • Razumevanje svoje osebnosti in prodajnega pristopa
  • Razumevanje individualnih potreb in nakupnih navad strank
  • Razvoj empatije in aktivnega poslušanja strank kot ključnih sestavin prodajnega uspeha

   

  Srečanje 2: Ustvarjanje prepričljivih prodajnih zgodb

  • Umetnost prepričevanja: kako izstopati in navduševati s svojo prodajno zgodbo.
  • Oblikovanje prodajnih prezentacij, ki bodo navdušile in prepričale vaše stranke.
  • Personalizacija pristopa, ki ustreza individualnim potrebam vsake stranke

   

  Srečanje 3: Vrhunska pisna in telefonska komunikacija

  • Skrivnosti učinkovitih prodajnih pisem, oblikovanje izjemne ponudbe in personalizirana elektronska komunikacija, uporaba AI
  • Telefonska komunikacija – hladni klici, zaključevanje prodaje po telefonu, sprejemanje zavrnitev

   

  Srečanje 4: Težavne situacije: Premagovanje ugovorov in reševanje konfliktov

  • Spretno reševanje ovir in gradnja zaupanja skozi celoten prodajni proces
  • Obvladovanje ugovorov kot ključni korak k uspešni prodaji
  • Konstruktivno reševanje konfliktov v prodajnem okolju

   

  Srečanje 5: Zaključevanje prodajnih poslov

  • Navdihujoče motivacijske tehnike za vzdrževanje visoke stopnje prodajne učinkovitosti.
  • Skrivnosti uspešnega zaključevanja prodaje: umetnost postavljanja pravih vprašanj ob pravem času.
  • Psihologija prodajnih pogajanj
  • Zaključevanje brez prodajnega pritiska

   

  Srečanje 6: Ohranjanje motivacije in uspešno delovanje pod pritiskom

  • Ohranjanje visoke motivacije in vztrajnosti tudi v najtežjih trenutkih prodaje
  • Upravljanje stresa in uspešno delovanje pod pritiskom
  • Razvoj navad in strategij, ki jih uporabljajo najbolj uspešni prodajalci

   

  Zaključno individualno srečanje:

  Personal scanning: analiza napredka

  • Primerjava prodajnega procesa prej-potem: uspeh prenosa novih veščin v prakso
  • Zaključni individualni mentorski posvet

  Priporočila in oblikovanje akcijskega načrta za nadaljnji razvoj

  Pogosta vprašanja:

  Naš program združuje napredno, interaktivno in personalizirano izkušnjo, ki temelji na kombinaciji individualnega in skupinskega pristopa, trdih in mehkih prodajnih veščin. Poudarek je na malo teorije in veliko prakse, z uporabo najnovejših dognanj s področja prodajnih tehnik in psihologije prodaje. Poleg tega nudimo edinstveno priložnost za mreženje in izmenjavo praks med vrhunskimi prodajalci iz različnih branž.

  Program vključuje uvodno individualno srečanje za osebno in prodajno profiliranje, 6 skupinskih srečanj, ki pokrivajo vse od psiholoških skrivnosti uspeha v prodaji do ohranjanja motivacije, in zaključno individualno srečanje za analizo napredka in nadaljnji razvojni načrt. Program je osredotočen v vaše razvojne priložnosti, zato bomo tudi spremljali rezultate. Razlika med prej in potem bo očitna.

  Vsak udeleženec prejme personalizirano analizo in povratno informacijo, kar omogoča prilagoditev učnih vsebin in tehnik specifičnim potrebam in ciljem posameznika. Ker prodajalci niso enaki, kot tudi stranke niso enake. Individualne razlike moramo zaznati in prilagoditi pristop. Dodatni individualni online posveti zagotavljajo kontinuirano podporo in prilagoditev skozi celoten program.

  Program je zasnovan tako, da koristi predvsem prodajalcem, ki že dosegajo rezultate, ki so že dobro seznanjeni s prodajno teorijo in prakso. In hočejo več. Dobro, tudi kakšnega res ambicioznega začetnika, ki nam bo dokazal, da želi, hoče, zmore, morda vzamemo zraven. Ampak v osnovi gre za napreden program.

  Kaj pravi Mojca o sebi?

  Sem mentorica, trenerka, coachinja in svetovalka lastnikom in direktorjem v podjetjih, prodajnim ekipam ter številnim posameznikom, ki niso zadovoljni s povprečjem, zato stopajo v korak s časom ter skrbijo za svoj osebni in poslovni razvoj.

  Kot vodja marketinga in prodaje sem se v pretekli karieri skozi prakso srečevala s številnimi izzivi pri vodenju ljudi. Spoznala sem, da sem strokovno dobro opremljena za svoje delo, da pa bom za resničen uspeh potrebovala še kaj drugega. Prav tako sem opazila tudi, da moji zaposleni, kljub podobni izobrazbi in izkušnjam, dosegajo različne uspehe.

  Takrat se je začela moja pot odkrivanja navzven nevidnih veščin, ki pomembno vplivajo na še kako viden uspeh v poslu. Pot, ki me je popeljala do številnih certifikatov, mi dala veliko odgovorov na vprašanja, s katerimi sem se v preteklosti srečevala, predvsem pa me je opremila z izjemnimi orodji, s katerimi danes znam sebi in drugim učinkovito pomagati pri osebnih in poslovnih izzivih. To je pot stalne rasti.

  Odzivi, ki jih dobivam od ljudi mi predstavljajo vir neizmerne motivacije in užitka ob tem, kar počnem. Z iskrami v očeh opazujem njihov napredek in zadovoljstvo, ki jim ga prinese.

  Poleg skupinskih in individualnih srečanj ponujamo dodatne opcije, kot so FB skupina za mreženje in izmenjavo idej, domače naloge z analizo za poglobljeno učenje, in možnost individualnih online posvetov za dodatno podporo.

  Napredek merimo z začetnim in zaključnim “Personal Scanningom”, ki analizira vaš prodajni proces in komunikacijske veščine, omogoča primerjavo “prej-potem” in zagotavlja personalizirana priporočila za nadaljnji razvoj. Glavna razlika pa bo seveda v prodajnih rezultatih.

  Da zagotovimo kakovost in osebni pristop, je število mest v skupini omejeno na 12. Tako lahko vsakemu udeležencu namenimo dovolj pozornosti in podpore. Za točne številke se obrnite na nas, saj se število lahko prilagodi glede na posamezen cikel programa?

  Video povabilo

  Kliknite na sliko za video povabilo.

  Ko bomo prejeli vašo prijavo, vas bomo poklicali in vam podali vse podrobnosti in vam na podlagi posveta, sporočili, ali ste sprejeti v program. Pridržujemo si pravico ne sprejeti prijave. 

   Davčni zavezanec

   Brezplačne novice

   Lisac-lisac.si

   Dunajska cesta 106 1000 Ljubljana, Slovenija
   080/15-09
   ales@lisac-lisac.si

   NAROČITE SE NA NAŠE E-NOVICE