Lisac&Lisac

  |  Seminarji in delavnice   |  “Uspešno 2024”

“Uspešno 2024”

Ekskluzivno DARILO za vas:

udeležite se naše 4-urne prodajno-marketinške delavnice

Spoštovani podjetniki, direktorji, vodje prodaje, prodajalci …

V zahvalo za zaupanje in dolgoletno podporo vas prijazno vabimo na ekskluzivno 4-urno prodajno-marketinško delavnico. Ta dogodek je posebej zasnovan za vas, ki ste cenjen del naše skupnosti, in je vreden 250 €, vendar je za vas popolnoma brezplačen!

Datum: 18. januar

Čas: 9.00 do 13.00

Lokacija: Ljubljana

Pomembno: Število prostih mest je omejeno na 100  udeležencev. To je vaša priložnost, da se pripravite na poslovni uspeh v letu 2024 in zakorakate daleč pred konkurenco. Pohitite s prijavo!

Iz vsebine delavnice, ki bo zelo praktično naravnana, s koristnimi in uporabnimi informacijami:

 1. Trije preizkušeni načini za dvig prodaje in dobička.
 2. “Prodaja ali propad?” – kako zagotoviti, da prodajate vi, ne vaša konkurenca.
 3. Tri vprašanja, na katera znajo odgovoriti uspešni prodajalci.
 4. Growth hacking čarovnija: primeri iz moje svetovalne kariere v marketingu in prodaji.
 5. Vloga umetne inteligence v letu 2024.

Celotno vsebino programa si poglejte spodaj.

 

Ne zamudite te izjemne priložnosti! Pridružite se ekskluzivni skupini podjetnikov, ki ukrepajo hitro in ki bodo korak pred drugimi tudi v letu 2024. Takoj rezervirajte svoje mesto.

Prosimo, potrdite svojo udeležbo, tako da v odgovoru na ta mail napišete pridem (lahko dodate število udeležencev, vendar ne več kot 3). Lahko tudi pokličite na 080 1509.

Z veseljem vas pričakujemo!

 

Lep pozdrav, srečno in uspešno 2024.

Prijavljam se na brezplačni seminar. Prosim rezervirajte mi mesto.

  Teme, ki jih bomo obdelali:

  1. Kateri so trije načini za dvig prodaje in dobička v samo nekaj tednih in ki delujejo tudi v vašem poslu?
  2. Prodaja ali propad? Boste prodali vi, ali vaša konkurenca? Odkrijte tri ključna področja, od katerih je odvisna usoda vsake prodaje – ali boste prodali vi, ali vaša konkurenca.
  3. Tri vprašanja, ki ločijo samozavestne prodajalce od tistih, ki se morajo truditi za vsako prodajo – odgovori na ta vprašanja vam bodo pomagali do lahkega zaslužka v vašem poslu.
  4. Growth hacking čarovnija: kako sem z eno potezo, z enim ukrepom v 6 različnih primerih večkratno povečal prodajo in dobiček? Osebni primeri iz moje svetovalne kariere v marketingu in prodaji.
  5. AI v letu 2024: Kako bo umetna inteligenca preoblikovala trg, vaše delo in vaše podjetje? Dva načina uporabe, ki ju morate spoznati takoj.
  6. Kako do več strank v 2024? Obstajajo samo trije načini. En je (skoraj) brezplačen, drugi je lahko bolj dobičkonosen kot zadetek na ruleti, tretji deluje, samo če je vaba prava. Psihološke taktike za osvojitev src in uma kupcev.
  7. Kako pogosto komunicirati z vašimi strankami, na kakšen način in kaj jim povedati? Namig … čim pogosteje, pod pogojem da ____________________.
  8. Nepremagljiva ponudba: psihološka formula za ustvarjanje ponudb, ki se jim človeški možgani ne morejo upreti.
  9. Cenovne strategije za leto 2024: Kako cenovna politika kroji vaš finančni uspeh? Kje delate napake?
  10. Iskanje svetega grala med poslovnimi modeli v letu 2024. Najboljši poslovni model, ki ga lahko uporabite tudi vi. Od poslovnega modela in procesa prodaje je odvisno, ali boste na poletnih počitnicah mirno ležali na plaži ali boste v stresu premišljevali, kako naprej …
  11. Neomejen proračun za oglaševanje: fantazija ali dosegljiva realnost?
  12. Najslabša številka v marketingu leta 2024: kako se izogniti usodni napaki?
  13. Velika ideja, ki bo v letu 2024 preobrazila vaš posel. Kaj je vaša velika ideja, kaj je oglaševalski koncept v vašem primeru?
  14. Formula zmagovalne prezentacije: kako navdušiti in prepričati? S prezentacijo lahko zamorite občinstvo, ali pa prodate … Večina slovenskih podjetnikov še vedno ne pozna formule za zmagovito prezentacijo, čeprav vedno deluje.
  15. Kreativnost kot valuta: kako monetizirati svoje ideje? Seznam vprašanj, ki si jih morate postaviti, če želite inovativno, kreativno rešitev za izziv v vašem poslu, ali če želite priti do izvirnega izdelka, storitve ali načina prodaje. Vsi udeleženci prejmejo check listo z 20 vprašanji.
  16. Hitra diagnoza vašega podjetja: zdravstveno stanje in prva pomoč za rast. Da vidimo, kaj bo pokazal poslovni EKG.
  17. Pismi, ki bosta spremenili vaše poslovanje. Kdo vam ju bo poslal in kaj piše v teh dveh pismih? Vsak udeleženec prejme ti dve pismi.
  18. Vaš akcijski plan za uspeh v 2024

  Prijavljam se na brezplačni seminar. Prosim rezervirajte mi mesto.

   Lisac-lisac.si

   Dunajska cesta 106 1000 Ljubljana, Slovenija
   080/15-09
   ales@lisac-lisac.si

   NAROČITE SE NA NAŠE E-NOVICE