Lisac&Lisac

  |  Seminarji in delavnice   |  Priporočila

Priporočila

Dragi kolega – sposoben, vesten in pameten podjetnik,

če želite enkrat za vedno prekiniti začaran krog napornega iskanja novih in novih strank, berete pravo pismo. Če želite narediti iz procesa pridobivanja strank zabavno in dobičkonosno dejavnost, ob kateri ne boste izgubljali živcev, je to sporočilo napisano prav za vas.

Odkrili boste prodajni sistem, s pomočjo katerega boste enkrat za vselej odgovorili na veliko vprašanje, ki se ga bojijo tako prodajalci kot podjetniki:

»Koga naj kontaktiram sedaj, ko sem izčrpal svojo bazo kontaktov? Kaj sedaj, kje naj dobim nove potencialne stranke?«

Kako enkrat za zmeraj prekiniti živce parajoče iskanje novih strank?

Skrivnost je v generiranju večjega števila PRIPOROČIL.

Priporočene stranke so najboljše stranke. Manj se pogajajo za ceno, manj jih je treba prepričevati in precej vljudnejše so – vse to zato, ker so jih priporočili vaši prijatelji, znanci ali druge zadovoljne stranke.

Najpomembnejši del sistema? Priporočene stranke so poceni – če se zadeve pravilno lotite, vas ne bo novo pridobljena potencialna stranka stala praktično nič.

Sploh pa bo v primerjavi s hladnimi klici, oglaševanjem, sejmi in drugimi prodajnimi orodji, s pomočjo katerih se podjetja dandanes poskušajo obdržati nad vodo, vse skupaj smešno poceni.

Predstavljate si, da imate po novem vedno, kadar želite, na voljo dolg seznam potencialnih strank, ki si želijo vaših izdelkov in storitev. Adijo skrbi na temo, kje bomo našli naslednjega kupca.

Predstavljajte si, kakšno samozavest bo v vaš posel prineslo zavedanje, da stranke niso več problem. Ker jih imate, kolikor hočete, in to dobrih, kakovostnih strank, ki si želijo vaših izdelkov in imajo tudi denar za nakup.

Priporočila so nujna sestavina vsakega zdravega posla. Če imate dovolj priporočenih strank, ste neodvisni. Potem je vaš posel močan in ga ne more odpihniti vsaka rahla sapica!

No, pa narediva kratko analizo vašega posla kar medtem, ko berete to pismo:

Imate dolg seznam kakovostnih potencialnih strank, ki jih lahko kontaktirate, kadar koli si zaželite novega posla?

Ali pa ste vedno v skrbeh, kaj se bo zgodilo, ko boste zaključili trenutne posle, vas vedno skrbi, komu boste izdali naslednji račun?

 

Na podlagi svojih 26-letnih podjetniških izkušenj, na podlagi dela v več deset različnih panogah, v 13 državah, vam lahko povem, da večina podjetij nima dolgega seznama potencialnih strank in da se večinoma borijo za vsakega naslednjega kupca, da večinoma ne vedo, kje ga bodo dobili …

Večina podjetnikov tudi ne spi mirno, ker je vse odvisno od njih samih. Če šef ne »zrihta posla«, plač ne bo … Ampak ni prav, da je vse odvisno od ene osebe!

Saj si želite, da bi bilo delo bolj sproščeno, da bi bilo tako, kot je bilo včasih, ko so stranke iskale nas, ne pa mi njih?

Še ena težava se tu pojavlja … Če nimate rednega avtomatskega dotoka strank, ste vedno v slabi pogajalski poziciji.

In kako mnoga podjetja rešujejo takšno slabo izhodišče?

 

Začnejo zniževati cene – samo da bi dobila naslednjo stranko! Posel, kjer se morate boriti za vsako naslednjo stranko, ni stabilen.

Vi potrebujete konstanten dotok dobičkonosnih strank. In če ga imate, lahko tudi kašni stranki (brez škode za posel), rečete ne!

Posel, kjer večina strank pride v podjetje na priporočilo, je stabilnejši, zabaven, prinaša več zadovoljstva lastnikom podjetja in zaposlenim. Priporočene stranke so prijaznejše in so boljši kupci.

Če nimate stalnega vira priporočenih strank, potem se morate zamisliti, ker

So klasične metode pridobivanja novih strank manj učinkovite, kot so bile včasih. In to veste tudi sami …

Danes je povprečna nova stranka ali potencialna stranka bolj skeptična, manj zaupljiva. Vse želi bolj preveriti, se prepričati, da sklepa posel z zaupanja vrednim podjetjem.

Dodaten problem je konkurenca, ki iz obupa ali zaradi zasičenosti trga deluje celo tako, da ni dobro niti za panogo niti za njo … Ampak ne zna si pomagati.

Odgovor na trenutne razmere je enostaven.

Naučite se generirati konstanten dotok dobičkonosnih priporočenih strank!

Pošteno si priznajva, da SISTEMA v tem trenutku nimate. Celo sam sem v svojem sistemu našel nekaj velikih lukenj … Strank imamo veliko, vendar preprosto nisem bil stalno pozoren in smo zanemarili najboljši vir najboljših strank – PRIPOROČILO!

Da vaš posel ne bo temeljil na upanju, na sreči, na konstantnem nervoznem iskanju novih strank, se vam splača nekaj narediti.

Potrebujte dotok novih strank. Ampak ne takšnih skeptičnih, nezaupljivih, ki nimajo denarja. Potrebujete dotok strank, ki vam že vnaprej zaupajo, ki ste jim všeč, ki ne dvomijo v to, da ste vi zanje najboljša izbira.

Ne potrebujete strank, ki pravijo: »Moram še malo premisliti«!

Če nimate več virov dobrih strank, živite v stalnem stresu, kar ni dobro niti za vas niti za vaš posel.

Na koncu se pogovarjate s strankami, ki niso idealne, ki vam samo grenijo življenje in zmanjšujejo razliko v ceni …

To seveda ni dobro.

Zato nujno potrebujete sistem, ki bo v vaš posel hitro kot magnet pritegnil dobre, prijazne stranke, ki imajo željo in denar za nakup. Potrebujte sistem, s katerim boste pridobili stranke, ki se bodo manj pogajale, manj upirale in ki jih bo treba manj prepričevati.

Potrebujete sistem, ki vam bo pripeljal več strank, kot jih lahko obdelate – ker vam le preveč strank prinese pravo neodvisnost v poslu. Pa tudi mirno spanje in spočite živce.

Vašim poslovnim glavobolom lahko še danes narediva konec.

Za vas sem pripravil 4-urno delavnico, na kateri vam bom pokazal, kako lahko v vašem poslu ustvarite močen tok priporočenih strank.

Pridobivali boste nove stranke, kadar boste želeli, in to praktično brez dodatnih stroškov za vaš posel. Kjer pa bodo stroški, boste plačevali po učinku. Za vas imam več kot 40 primerov, kako sistem vpeljati ravno v vašem poslu, v vaši panogi.

In kot običajno – garantiram, da boste zadovoljni, v nasprotnem primeru vljudno, takoj in brez vprašanj vrnemo denar.

Kdaj in kje? 

24. februar 2024, v Ljubljani. Med 9:00-13:00.

 

Cena? 

290 EUR + DDV. Cena za drugega udeleženca (sodelavca, prijatelja, partnerja je samo 49 EUR).

 

Te delavnice se vam ne splača zamuditi, prijavite se še danes: 

a) pokličite na brezplačano tel. številko 080 1509

b) pošljite mi elektronsko sporočilo na ales@lisac-lisac.si

c) izpolnite spletno prijavnico spodaj

 

Lepo vas pozdravljam

mag. Aleš Lisac

Prijavljam se na delavnico “priporočila”

  Davčni zavezanec

  Brezplačne novice

  Lisac-lisac.si

  Dunajska cesta 106 1000 Ljubljana, Slovenija
  080/15-09
  ales@lisac-lisac.si

  NAROČITE SE NA NAŠE E-NOVICE