Video akademija

  |  Video akademija

NOV, zanimiv, uporaben in učinkovit program.

Vsi vemo, da izobraževanja delujejo. Brez rednega in dobrega treninga ni uspeha nikjer – ne v šoli, ne v vojski in tudi v poslu ne. Ampak zakaj kljub temu pogosto v podjetjih pravimo, da nimamo dovolj časa ali denarja za izobraževanje?

Nekoč je finančni direktor pripomnil: »Bojim se, da bomo spet samo porabili denar za izobraževanje, potem bodo pa nekateri odšli iz podjetja.«

Generalni direktor mu je odgovoril z vprašanjem: »In kaj bo z nami, če ne porabimo denarja za izobraževanje, oni pa vsi ostanejo?«

V podjetju Lisac & Lisac se s poslovnim izobraževanjem ukvarjamo od leta 1989, za vas pa imamo dobro novico.

Na naših izobraževanjih je bilo več kot 160.000 udeležencev, in to na dogodkih v živo. Ta številka ne zajema on-line eventov, čeprav smo bili tudi tu verjetno prvi v Sloveniji. Prvi webinar smo izvedli 18. marca 2009.

Poslovno izobraževanje je naša strast, zato smo s svojim znanjem, izkušnjami in rezultati za vas pripravili NOV, zanimiv, uporaben in učinkovit program.

Pisan vam na kožo!

Unikaten program

Kaj v resnici želijo udeleženci poslovnih izobraževanj?

Učinkovit in zabaven program (le kdo dobro prenaša dolgčas?), ki prinese takojšnje rezultate.

Pogost ugovor udeležencev delavnic in seminarjev je naslednji:

»Saj je bilo poučno, ampak ne dovolj specifično za našo panogo, za naše podjetje. Nismo našli vseh odgovorov. Kako fino bi bilo, če bi nam predavatelj tudi pokazal, kako naj vse ideje s seminarja konkretno uporabimo v našem podjetju.«

In tu je rešitev za zgornji pomislek.

Posebej za vas – samo za vaše podjetje in za vaše zaposlene – pripravimo serijo predavanj ali delavnic. Strah pred ne dovolj konkretno vsebino torej odpade. Ker obravnavamo vaše podjetje, vaš položaj, vašo panogo in vaše stranke.

Program je kombinacija svetovanja in izobraževanja. Če vam želimo pripraviti unikaten program, moramo dobro poznati vaše podjetje, vaše stranke in panogo, v kateri delujete.

Zato program poteka takole: najprej se dogovorimo za informativno-delovni sestanek, na katerem ugotovimo, kakšno je stanje v vaši panogi in v podjetju. Potem identificiramo vaše želje in potrebe. Pripravimo vsebino delavnice, ki jo z vami izpeljemo v živo in tudi posnamemo. Sledi še serija predavanj, ki jih spremljate preko spleta.

Predavanja so dolga približno 45 minut. Teme aktualne in različne, vse prilagojene vašim zahtevam. In še ena velika prednost programa? Vsi posnetki predavanj ostanejo v vaši lasti.

Najpogostejše teme treningov, ki jih podjetja izberejo:

Psihologija prodaje. Zakaj kupci v vaši panogi kupujejo? Zakaj kupujejo od vašega podjetja, zakaj mogoče kupujejo pri konkurenci, ne vedno pri vas? Kako se odločajo vaše stranke? Vemo, da se odločajo čustveno, podzavestno, ampak z racionalnimi razlogi jih morate znati prepričati v nakup pri vas. Torej psihologija prodaje konkretno za vaše podjetje in za vašo panogo.

Kako odgovoriti na ugovore vaših strank? Vemo, da imajo stranke ugovore. Ampak v vašem podjetju in v vaši panogi so ugovori specifični. Na tem predavanju se boste naučili, kako in s katerimi besedami odgovarjati na ugovore vaših strank in kako odpraviti napake pri reševanju ugovorov.

Kako pravilno povedati zgodbo vašega podjetja? Vemo, da ne prodajajo dejstva, temveč zgodbe. Zakaj naj kupimo od vas in ne od kakšnega drugega podjetja? Vaši prodajalci morajo znati na pravi način povedati to zgodbo. Odlično predavanje, saj sta vaše podjetje in vaša zgodba glavna in edina junaka tega predavanja.

Poslovna pogajanja. Kako se pripraviti na vaše naslednje pogajanje? Saj veste, v poslu dobite samo toliko, kot ste sposobni doseči na pogajanjih. Nihče vam ne bo kar tako dal tistega, kar vam pripada, potruditi se morate.

Cene. Kako jih postaviti, kako predstaviti, kako povišati? Kako pravilno postaviti cene, kako pravilno prikazati cene vaših strankam in – zelo aktualno za današnje čase – kako pravilno upravičiti povišanje cen vašim strankam?

Uporaba telefona v poslovne namene. Vsi uporabljamo telefon. Predvsem v prodaji B2B brez telefona ne gre. Kličemo, sprejemamo klice, opravljamo posel po telefonu, nudimo storitve … Predavanje o tem, kako pravilno in učinkovito uporabljati to orodje v vašem konkretnem primeru, mora slišati vsak zaposleni, ki ima telefon.

Pisno komuniciranje – priprava ponudb, ki prodajo. Ni podjetja, kjer ne bi uporabljali pisnega komuniciranja. Pošiljate ponudbe, komunicirate s strankami po elektronski in klasični pošti. Kako napisati dobro ponudbo, dobro prodajno pismo? Kako torej pravilno komunicirati, predavanje s konkretnimi primeri za vaše podjetje. Mi vam pripravimo „vzorčne” tekste. Razložimo in pokažemo, zakaj točno takšni teksti in ne drugačni. Samo s tem predavanjem lahko s prvo novo poslano ponudbo večkratno oplemenitite investicijo v ta program.

Prepričan sem, da razumete koncept programa.

Ugotovimo, kaj vas najbolj teži, kaj si najbolj želite, definiramo področja, kjer potrebujete največ šolanja, treninga. Na podlagi tega pripravimo predavanja, ki so vam pisana na kožo. Prav zato ima ta program 5 zlatih izobraževalnih zvezdic, saj vam garantira

 • consulting
 • strokovno izpopolnjevanje
 • in-house izobraževanje za učinkovit onboarding, uvajanje novih kadrov
 • motivacijo celotnega delovnega teama
 • team building & bonding
 • gradivo za video knjižnico

Zakaj potrebujete svojo VIDEO AKADEMIJO?

Ker gre za kombinacijo svetovanja in predavanj, na katerih je vsebina striktno prilagojena vašim potrebam. Program bo postal del vašega rednega in-house izobraževanja, saj posnetke personaliziranih treningov lahko pogledate večkrat, jih uporabljate na svojih rednih tedenskih ali mesečnih srečanjih, pri onboardingu in šolanju novih zaposlenih. Po ogledu serije posnetih predavanj, ki jih je Aleš Lisac s svojo ekipo pripravil samo za vaše podjetje, bo novi član ekipe hitreje dojel delovanje in zahteve vašega podjetja.

Investicija

Koliko stanejo takšna personalizirana izobraževanja, ki so pisana vam na kožo in jih pripravimo samo za vas?

Refleksiven odgovor: takšna izobraževanja so za vas brezplačna. Investicija se vam bo garantirano povrnila. Generalni direktor z začetka tega besedila je imel prav, vsi zaposleni ne bodo odšli iz podjetja, zato moramo redno vlagati v njihovo znanje, rast in motivacijo.

Ja. »Investicija se običajno giblje od 5000 evrov naprej. Odvisno od števila seminarjev, webinarjev. Vse je odvisno od dogovora. Če se vam zdi, da je Video Akademija smiselna za vaše podjetje, nas vsekakor pokličite in pripravili bomo personalizirano ponudbo za vas, ki vam bo garnatirano všeč.

Primer končnega rezultata tega izobraževalnega programa?

Vaš prodajalec danes naredi 10 ponudb, gre na 10 obiskov k potencialnim strankam in proda 3 strankam. Po šolanju proda namesto trem od desetih strank, štirim ali petim od desetih. Izračunajte, kaj to dolgoročno pomeni za vaše podjetje.

Kaj se vam splača narediti?

Pokličite nas, kontaktirajte nas. Dogovorili se bomo za sestanek in se zmenili za obseg in vsebino vašega programa. Povedali vam bomo ceno program in se dogovorili za sodelovanje. Prepričan sem, da boste zadovoljni, ker se vam bo splačalo in boste želeli nadaljevati sodelovanje z nami.

Pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 1509 (Blaž Lisac) ali izpolnite spletno povpraševanje: 

»Da, računajte name, želim se pridružiti temu programu.«

  Davčni zavezanec

  Brezplačne novice

  Lisac-lisac.si

  Dunajska cesta 106 1000 Ljubljana, Slovenija
  080/15-09
  ales@lisac-lisac.si

  NAROČITE SE NA NAŠE E-NOVICE