Lisac&Lisac

  |  Seminarji in delavnice   |  E-šola direktnega marketinga

E-šola direktnega marketinga

Predavatelj: mag. Aleš Lisac

Kakšen napredek lahko dosežete na področju marketinga in prodaje v dvanajstih mesecih?

Za e-šolo direktnega marketinga smo se odločili zaradi izjemnega povpraševanja. Kot verjetno že veste, je mag. Aleš Lisac predaval že več kot 50.000 podjetnikom v 13 državah. In prav na vsakem predavanju je k njemu pristopil vsaj en udeleženec in ga vprašal, kako se lahko od njega nauči še več.

Rezultat? Mednarodna E-šola direktnega marketinga!

V enem letu boste izpopolnili svoje znanje o direktnem marketingu! Ker vam bo mag. Aleš Lisac povedal in pokazal vse, kar morate vedeti o direktnem marketingu. In ker se boste pridno učili in naredili vse domače naloge in vaje, ki jih boste dobili.

Kdo lahko postane študent e-šole direktnega marketinga?

V resnici formalnih omejitev ni.
–          Šola je dostopna vsakomur, ki ima dostop do interneta. To pomeni, da boste lahko napredovali tudi takrat, ko ne boste doma. Šola vam bo vedno dosegljiva.
–          Dvanajstmesečni program je namenjen študentom, ki so pripravljeni vsak teden v učenje vložiti 5 – 8 ur (ali več). Seveda je študij zasnovan fleksibilno, tako da lahko tempo učenja prilagajate svojemu razpoložljivemu času.
–          Šola je namenjena tako marketinškim strokovnjakom kot začetnikom – kar je mogoče samo zaradi individualnega mentorstva. Eno od večnih pravil v marketingu – izkoristite vsako priložnost za učenje. Gradivo e-šole je torej primerno za začetnike in za marketinške strokovnjake. V vsakem primeru bo napredek očiten.
marketing

Načrt šolanja

Mnogi, ki se ukvarjajo z marketingom in/ali direktnim marketingom, kljub temu da veliko delajo, preberejo kašno knjigo ali se udeležijo seminarja, v resnici slabo napredujejo. Program e-šole je zasnovan tako, da boste lahko napredovali hitro in z opaznim napredkom. Svoje novo znanje in nova spoznanja boste lahko takoj uporabili v praksi.
Šolanje je zasnovano tako, da se ne boste naučili le marketinških trikov, ne boste spoznali le receptov za hitre rezultate, temveč boste v resnici razumeli marketing in kupca, naučili se boste strateško razmišljati. Naučili se boste prepoznati in oceniti različne situacije in se nanje ustrezno odzvati.
Marketing in prodaja bosta postala vaš hobi in dobičkonosen posel hkrati. Po končanem šolanju ne boste delali začetniških napak, vsakega projekta se boste lotili tako, da bo uspeh zagotovljen.

Celovito marketinško znanje

Program e-šole je zasnovan celovito. Spoznali boste vsa področja direktnega marketinga. Omenimo samo nekaj najpomembnejših, ki jih boste obvladali po šolanju:
–          osnove direktnega marketinga
–          direktna pošta
–          pisanje besedil, ki prodajajo
–          kataloška prodaja
–          psihologija prodaje
–          e-mail marketing
–          testiranje za povečanje prodaje
–          izgradnja in uporaba baze podatkov
–          oblikovanje, design in tipografije, ki prodajajo
–          mediji sedanjosti in prihodnosti
–          načini preverjanja uspešnosti projekta
–          organizacija časa, ljudi, projektov
–          pomen koncepta v marketingu
–          internet in direktni marketing
–          in seveda veliko prakse, prakse, interaktivnosti
–          itn.

Kako bo potekalo šolanje?

Vsak teden boste prejeli gradivo in vaje, ki jih boste predelali do naslednjega tedna. Večino gradiva boste prejeli po elektronski pošti, nekaj pa tudi s klasično pošto. Takoj po vpisu boste prejeli nekaj knjig, ki jih bomo uporabljali med šolanjem.
Gradivo bo v tiskani obliki, pa tudi v obliki avdio- in videodatotek. Vsako »domačo nalogo« bomo pregledali in ocenili. Šola je torej 100% interaktivna. Vedno boste imeli ob sebi mentorja, coacha – in to najboljšega.
Možne so tudi osebne konzultacije (obisk, telefon). Vsak študent bo dobil nekaj »jokerjev« za osebno svetovanje. Dodatne jokerje pa si lahko vsak pridobi z vestnim delom, študijem, reševanjem nalog. Vestnost in trud bosta poplačana. In hitrost prav tako!

Praktični primeri tedenskih lekcij, nalog

ŽELIM TESTNO LEKCIJO!
Če želite primer tedenske lekcije ali vas zanima kar koli glede e-šole direktnega marketinga, kar korajžno in takoj pošljite mail na ales@lisac-lisac.si.

E-šola direktnega marketinga poteka 12 mesecev. Cena za celoletno šolanje, v katero je vključeno celotno gradivo, je 1.380 evrov + DDV ali 130 evrov + DDV, če se odločite za plačevanje mesečnih obrokov.

In to samo z rednim  sodelovanjem pri oddaji tedenskih nalog. Polno ceno boste plačali samo, če  šole ne boste jemali dovolj resno. Če boste pridno sodelovali, boste na koncu, ne le bolje obvladali direktni marketing, temveč celo prislužili 504 evre.

Od vas je odvisno, koliko boste prislužili. Polna šolnina je 1.380 evrov. Vendar za vsak mesec aktivnega sodelovanja (redno rešujete naloge, odgovarjate na vprašanja, preštudirate gradivo, ki vam ga pošljemo) dobite vrnjenih 42 evrov.

Več o ceni Celoletne e-šole direktnega marketinga preberite tukaj.

Lisac-lisac.si

Dunajska cesta 106 1000 Ljubljana, Slovenija
080/15-09
ales@lisac-lisac.si

NAROČITE SE NA NAŠE E-NOVICE