Lisac&Lisac

  |  Seminarji in delavnice   |  Podjetniški kamp za najstnike

Podjetniški kamp za najstnike

Posebno sporočilo za podjetnike, ki želijo svoje najstnike uvesti v svet podjetništva in jih navdušiti za marketing in prodajo

Cenjena kolegica, cenjeni kolega,

starši želimo svojim otrokom vse najboljše. Želimo jih čim bolje pripraviti za čas, ko bodo zapustili varno okolje ožje družine. Prej ali slej se bodo morali postaviti na svoje noge in v življenju nekaj početi.

Morda bodo naši otroci posnemali nas in zaplavali v podjetniške vode, morda tudi ne. V vsakem primeru so prodaja, marketing in poznavanje poslovanja podjetij znanja, ki bi jih morali imeti vsi.

Vemo pa, da v naših šolah otroci zelo malo izvejo o psihologiji prodaje, marketingu, financah, bilancah, o tem, kako funkcionirajo podjetja. Veliko več se učijo o zgradbi rastlinske celice, vektorjih in starih Grkih … Saj veste, vsa ta znanja so bolj salonsko koristna in vprašanje je, kdaj, koliko so res uporabna.

Podjetniška znanja in veščine koristijo vsakomur in bi jih torej morali obvladati vsi.

Ne samo podjetniki, ampak vsi zaposleni v podjetju.

Res je tudi, da bi vsak podjetnik lahko svojim otrokom sam pojasnil, kaj in kako v poslu. Veliko se lahko naučijo že s tem, da nas opazujejo …

Ampak svojega otroka učiti in naučiti kar koli, sploh ni lahko.

Saj veste, če svojega otroka učite smučati, igrati šah ali kar koli drugega, vas bo poslušal in ubogal bistveno manj kot na primer trenerja ali inštruktorja, ki prihaja od drugod.

Za tiste podjetnike, ki želite, da se vaši najstniki in najstnice naučijo osnov podjetništva, prodaje in marketinga, izvajamo poseben počitniški program. Že 5 leto zapored, letos s popolnoma prenovljenim in dodatno obogatenim programom.

ucenje

Tridnevni kamp, na katerem bomo v vašem najstniku zanetili podjetniško iskrico in ga opremili s potrebnim znanjem in veščinami.

Vedel bo veliko, veliko več kot njegovi vrstniki in kristalno jasno mu bo, od kod prihaja denar, kako kroži in kako poslujejo podjetja.

Zagotavljamo, da bo bivanje na kampu prijetno.

Ker vemo, da sploh ni dovolj, da ste nad programom navdušeni vi in je to v resnici tudi manj pomembno …

Veliko pomembneje je, da zadevo »prodamo« tudi vašemu najstniku. V družbi vrstnikov se bo v prijetnem okolju zabaval, družil in učil. V tridnevnem programu se zvrsti 6 različnih vsebinskih modulov s področja podjetništva, financ, marketinga in prodaje, komuniciranja, poslovne angleščine in preživetja v naravi. Po zaključku se mu ne bo šlo domov in bo želel priti na nadaljevanje.

NOVO

Letos smo program v celoti prenovili, ker se najstniki radi vračajo. Tako bo za izvedbo modula o poslovni angleščini poskrbela jezikovna šola Lingula, za delavnico Survival – preživetje v naravi pa eksperti iz Lynx Pro Adventure.

         

Seveda vas zanima. Sedaj pa še podrobnosti o programu, datumih, pogojih in ceni.

V občinah Kostel in Osilnica. Približno sto kilometrov iz Ljubljane, ob reki Kolpi. Zakaj? Odmaknjeno okolje z lepo in zdravo naravo je idealno za učenje, poleg tega gre za lepe in premalo poznane kraje, ki jih vaš najstnik najverjetneje sploh še ne pozna.

Poleti 2024 bosta na voljo 2 termina. 

Sporočite nam kateri termini v juliju in avgustu vam najbolj ustrezajo.

Letos s popolnoma novim in obogatenim programom dela. Razlog je preprost, a smo nanj zelo ponosni: udeleženci se želijo vračati in se učiti podjetništva še naprej.

Za vašega najstnika ves čas skrbijo 4 inštruktorji. Približno tretjina časa je zapolnjena z razvedrilom, športom in zabavo (rafting, kolesarjenje, paintball, zipline, kopanje, escaperoom …), preostali čas pa na njim prijazen in razumljiv način podajamo marketinške, prodajne in podjetniške vsebine (poslovne igre, simulacije, predavanja, delavnice).

Podroben program je na voljo vsem, ki se boste resno zanimali oziroma prijavili. Program vodi mag. Aleš Lisac, ki je na kampu prisoten ves čas, pomagajo mu 3 člani ekipe Lisac&Lisac.

Tridnevni program, dve nočitvi, vsi obroki, gradivo, seminarji, delavnice, zabava in razvedrilo za 340 EUR + DDV.

Če imate najstnika in je pripravljen na svojo prvo podjetniško avanturo ob Kolpi, ste dobrodošli.

Izpolnite prijavnico spodaj ali pokličite Natalie Lisac na 040 771 877.

»Na kampu sva s sestro že drugič, všeč so nama vsa predavanja in družba. Paintball za zaključek je zakon,« Gal, 12 let.

»Nisem si predstavljala, kaj vse je potrebno, da ustanoviš in vodiš svoje podjetje. Zdaj me je to začelo še bolj zanimati,« Urša, 16 let.

»Kamp ima minus, ker je prekratek,« Lev, 11 let.

»Ko sem prišel, sem malo podcenjeval mlajše udeležence, po treh dneh pa se vam moram zahvaliti, ker sem se prav od vas zelo veliko naučil. Res kul ste bili vsi in žal mi je, da gremo že domov,« Sergej, 18 let.

»Ful se naučiš, ampak to ni šola, to uživaš. Top učitelji!« Adam, 12 let.

»FirmaKids zadnja leta igramo samo še doma. Oči jo je iz službe prinesel domov, ker sta dva zaposlena dala odpoved in ustanovila svoje podjetje,« Niko, 11 let

»Najbolj sem si s kampa zapomnila, ko smo izdelale letak in smo mislile, kako je lep. Ampak smo pozabile dopisati kontaktno številko … Zdaj to znam in tega ne bom nikoli pozabila,« Lana, 12 let.

Lep pozdrav

Aleš Lisac

Še odkrita beseda, kot starš staršu. Kaj, če vaš najstnik ali najstnica dvomi in raje ne bi poskusil ali poskusila česa takega? Potrudite se in iz ne ali mogoče naredite DA. Ker mu/ji na koncu ne bo žal. Obljubite to, kar obljubljam jaz. Zabavno bo, predvsem zabavno. Skozi igre, poslovne simulacije, tudi skozi igranje namiznega nogometa, ping ponga, rafta in plavanja, bodo spoznali in razumeli, kako se posluje in kaj je potrebno, če želiš biti uspešen podjetnik ali podjetnica in hočeš v življenju veliko zaslužiti. Hkrati pa je podjetniški kamp za najstnike dobra ideja za počitnice – najstnik samostojno preživi nekaj dni v spodbudnem okolju in naveže nove stike z vrstniki iz vse Slovenije. 

Pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 1509 ali izpolnite spletno prijavnico:

Zanima me, Podjetniški kamp za najstnike, pošljite mi več informacij.

  Davčni zavezanec

  Brezplačne novice

  Lisac-lisac.si

  Dunajska cesta 106 1000 Ljubljana, Slovenija
  080/15-09
  ales@lisac-lisac.si

  NAROČITE SE NA NAŠE E-NOVICE