Lisac&Lisac

  |  Seminarji in delavnice   |  Podjetniški kamp za najstnike

Podjetniški kamp za najstnike

Posebno sporočilo za podjetnike, ki želijo svoje najstnike uvesti v svet podjetništva in jih navdušiti za marketing in prodajo

Cenjena kolegica, cenjeni kolega,

starši želimo svojim otrokom vse najboljše. Želimo jih čim bolje pripraviti za čas, ko bodo zapustili varno okolje ožje družine. Prej ali slej se bodo morali postaviti na svoje noge in v življenju nekaj početi.

Morda bodo naši otroci posnemali nas in zaplavali v podjetniške vode, morda tudi ne. V vsakem primeru so prodaja, marketing in poznavanje poslovanja podjetij znanja, ki bi jih morali imeti vsi.

Vemo pa, da v naših šolah otroci zelo malo izvejo o psihologiji prodaje, marketingu, financah, bilancah, o tem, kako funkcionirajo podjetja. Veliko več se učijo o zgradbi rastlinske celice, vektorjih in starih Grkih … Saj veste, vsa ta znanja so bolj salonsko koristna in vprašanje je, kdaj, koliko in komu bodo prišla prav.

Podjetniška znanja in veščine koristijo vsakomur in bi jih torej morali obvladati vsi.

Podjetniki in vsi zaposleni v podjetju.

Res je tudi, da bi vsak podjetnik lahko svojim otrokom sam pojasnil, kaj in kako v poslu. Veliko se lahko naučijo že, če nas samo opazujejo …

Ampak svojega otroka učiti in naučiti kar koli, sploh ni lahko.

Saj veste, če svojega otroka učite smučati, igrati šah ali kar koli drugega, vas bo poslušal in ubogal bistveno manj kot na primer trenerja ali inštruktorja, ki prihaja od drugod.

Za tiste podjetnike, ki želite, da se vaši najstniki in najstnice naučijo osnov podjetništva, prodaje in marketinga, smo pripravili poseben počitniški program.

ucenje

Tridnevni kamp, na katerem bomo v vašem najstniku zanetili podjetniško iskrico in ga opremili s potrebnim znanjem in veščinami.

Vedel bo veliko, veliko več kot njegovi vrstniki in kristalno jasno mu bo, od kod prihaja denar, kako kroži in kako poslujejo podjetja.

Zagotavljam, da bo bivanje na kampu prijetno.

Ker vem, da sploh ni dovolj, da ste nad programom navdušeni vi in je to v resnici tudi manj pomembno … Veliko pomembneje je, da zadevo »prodamo« tudi vašemu najstniku. V družbi vrstnikov se bo v prijetnem okolju zabaval, družil in učil. Po zaključku se mu ne bo šlo domov in bo želel priti na nadaljevanje.

»Kje ste bili do sedaj? Svojega bi takoj prijavil, samo sedaj je že prestar, pri tridesetih je malo prepozno,«

so besede mojega prijatelja, ki sem mu povedal za program. Čas hitro beži in otroci hitro rastejo.

Ena dva tri in namesto igračke v otroškem vozičku v sobi sedi najstnik, ki s slušalkami na glavi igra Fortnite. Še malo, pa bodo tudi najstniška leta mimo (v trem primeru je dobro, da čas tako hitro beži, kajneda).

Seveda vas zanima. Sedaj pa še podrobnosti o programu, datumih, pogojih in ceni.

V občinah Kostel in Osilnica. Približno sto kilometrov iz Ljubljane, ob reki Kolpi. Zakaj? Ker tukaj živim z družino (imam dva najstnika), ker gre za lepe in premalo poznane kraje, ki jih vaš najstnik najverjetneje sploh še ne pozna.

Znani so že termini za leto 2023

28.-30. junij 2023

24.-26. julij 2023

21.-23. avgust 2023

Za leto 2023 je že v pripravi popolnoma prenovljen program, razlog je preprost, udeleženci se želijo vračati in učiti podjetništva še naprej.

Za vašega najstnika bomo skrbeli ves čas. Približno tretjina časa bo zapolnjena z razvedrilom, športom in zabavo (rafting, kolesarjenje, paintball, zipline, kopanje, escaperoom …), preostali čas pa bomo na njim prijazen in razumljiv način podajali marketinške, prodajne in podjetniške vsebine (poslovne igre, simulacije, predavanja, delavnice, ogled filmov in pogovor o filmu). Podroben program je na voljo vsem, ki se boste resno zanimali oziroma prijavili. Program vodim sam in bom na kampu prisoten ves čas, pomagali mi bodo člani naše ekipe.

Tridnevni program, dve nočitvi, vsi obroki, gradivo, seminarji, delavnice, zabava in razvedrilo za 340 EUR + DDV.

Če imate najstnika in je pripravljen na svojo prvo podjetniško avanturo ob Kolpi, ste dobrodošli.

Izpolnite prijavnico ali me pokličite na 040 77 10 77.

Lep pozdrav

Aleš Lisac

P. S. Še odkrita beseda, kot starš staršu. Kaj, če vaš najstnik ali najstnica dvomi in raje ne bi poskusil ali poskusila česa takega? Potrudite se in iz ne ali mogoče naredite DA. Ker mu/ji na koncu ne bo žal. Obljubite to, kar obljubljam jaz. Zabavno bo, predvsem zabavno. Skozi igre, poslovne simulacije, tudi skozi igranje namiznega nogometa, ping ponga, rafta in plavanja, bodo spoznali in razumeli, kako se posluje in kaj je potrebno, če želiš biti uspešen podjetnik ali podjetnica in hočeš v življenju veliko zaslužiti. Hkrati pa je podjetniški kamp za najstnike dobra ideja za počitnice – najstnik samostojno prežive nekaj dni v spodbudnem okolju in naveže nove stike z vrstniki iz vse Slovenije.

Pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 1509 ali izpolnite spletno prijavnico:

Zanima me, Podjetniški kamp za najstnike, pošljite mi več informacij.

  Davčni zavezanec
  Brezplačne novice

  Lisac-lisac.si

  Dunajska cesta 106 1000 Ljubljana, Slovenija
  080/15-09
  ales@lisac-lisac.si

  NAROČITE SE NA NAŠE E-NOVICE