VIP KLUB LISAC & LISAC

  |  VIP KLUB LISAC & LISAC

Ekskluzivno članstvo za izbrane podjetnike

Od sedaj ne boste več sami, ampak v krogu najboljših.

Ves čas boste imeli na voljo odličnega in izkušenega marketinškega svetovalca za pravo informacijo v pravem trenutku.

Lepo pozdravljeni,  

vabimo vas, da postanete član VIP kluba Lisac & Lisac in se tako pridružite skupini izbranih podjetnikov, ki so odločeni uspeti v poslu.

Ekskluzivni klub obstaja že od leta 2015, leto 2023 pa smo začeli s prenovljeno podobo in z razširjenimi vsebinami.

Klub združuje inteligentne, vztrajne in prodorne podjetnike, ki v finančnih krizah, nizki gospodarski rasti in podobnih zunanjih vplivih ne sodelujemo in nikoli ne obupamo. Odlikujejo nas vzdržljivost, agilnost in modra skrb za stalno osebnostno in poslovno rast.

Člani VIP kluba so lastniki podjetij, direktorji in direktorji marketinga v srednje velikih in manjših podjetjih ter samostojni podjetniki.

Zakaj si tudi vi želite postati član VIP kluba Lisac & Lisac?

Najprej si iskreno odgovorite, kako pogosto si postavite katero izmed spodnjih vprašanj:

 • Ali sem na pravi poti, je to, kar delamo, res najboljši izkoristek našega in mojega časa in denarja?
 • Je denar, ki ga namenimo za povečanje prodaje in za marketing, res optimalno naložen?
 • Kako to, da delamo vse več, rezultati pa niso temu primerni? Kaj lahko naredimo, da bi z manj dela naredili več?
 • Kako motivirati zaposlene?
 • Kako strankam pokazati, da smo boljša izbira zanje?
 • Kako bolje izkoristiti internet in druge nove, novejše in najnovejše družbene medije?
 • Kako zmanjšati stroške pridobivanja strank in kako zadržati obstoječe stranke?
 • Kako do kakšne nove ideje, ki bi prinesla nekaj olajšanja v naš posel?

Kako pogosto se torej sprašujete, kako do več strank, kako obstoječim strankam prodati več in kako doseči, da bodo kupovale pri vas pogosteje in ne bodo odhajale drugam?

Posel je zelo kompleksno dogajanje. Zmagujejo tisti, ki simultano izvajajo več pravih aktivnosti – tistih aktivnosti, ki prinašajo rezultate! Danes ni problem v tem, da podjetniki ne bi imeli dovolj informacij, prav nasprotno – preveč jih imamo.

Problem je izbrati prave informacije in jih uresničiti v praksi.

Prav tu je prednost članstva v ekskluzivnemu VIP klubu Lisac & Lisac.

Koristi je ogromno, ampak zelo na kratko povedano – kot član VIP kluba ne boste več sami.

 • Vse leto vam z odgovori na vprašanja stoji ob strani marketinški strokovnjak mag. Aleš Lisac.
 • S pisnim marketinškim nasvetom vsak mesec dobite spodbudo, s katero ostajate v vrhunski marketinško-prodajni kondiciji.
 • Na rednem mesečnem webinarju v živo slišite dodatno razlago nasveta meseca in lahko postavljate svoja konkretna vprašanja.
 • Prosto dostopate do vsebin na VIP spletnem portalu, ki je na voljo le članom VIP kluba Lisac & Lisac.
Kaj vse vam prinaša članstvo v VIP klubu?

1. Vi vprašate, mag. Aleš Lisac vam odgovori.

Odgovor na vaše vprašanje, v tistem trenutku, ko ga najbolj potrebujete. Vprašanja lahko postavljate po elektronski pošti in Aleš Lisac vam bo odgovoril v 48 urah. Kolikor vprašanj boste postavili, toliko konkretnih odgovorov boste dobili.
Najpozneje v 48 urah boste dobili odgovor na kakršno koli vprašanje s področja marketinga, prodaje ali vodenja podjetja.

2. Mesečni marketinški ukrep, s katerim boste povečali prodajo.

Predstavljajte si, da vsak mesec izvedete samo en dodaten (ampak tisti pravi!) ukrep za povečanje prodaje in dobička. To v enem letu pomeni dvanajst takšnih dodatnih ukrepov in zamislite si njihov učinek!

Bi izvedli teh dvanajst ukrepov, če bi s tem garantirano povečali dobiček in prodajo?  Za vas imamo dobro novico. Gre za dvanajst pripravljenih in preverjenih marketinških ukrepov. Za vas je pomembno, da so vsi ti ukrepi izvedbeno enostavni in za nobenega ne boste porabili več kot tri ure časa.

Vsak mesec boste po pošti prejeli ekskluzivno pisemsko kuverto, v kateri bo na nekaj straneh natančno opisana vaša dodatna marketinška aktivnost meseca. Ta aktivnost bo enostavna, a učinkovita in hitro izvedljiva.

3. Dostop do zaklenjenih spletnih vsebin.

Odslej imajo člani VIP kluba dostop do zaklenjenega spletnega portala, na katerem dostopajo do mesečnih nasvetov, video in avdio vsebin, ki so pripravljene samo za člane VIP kluba Lisac & Lisac.

Vsak podjetnik ve, da mora paziti na svojo prednost in drugačnost od konkurence – zato si je pametno zagotoviti informacije in znanja, ki niso dostopna vsem.

4. Mesečni webinar v živo

Vsak mesec (teden dni po prejemu pošte) boste lahko spremljali tudi enourni webinar, na katerem vam bo Aleš Lisac še dodatno razložil, kako izpeljati mesečni ukrep, za katerega ste že dobili pisna navodila. Webinar vam bo dal še širšo sliko in več možnosti za postavljanje morebitnih vprašanj.

Kakšna je vaša investicija v članstvo?

Na voljo sta dve opciji članstva.

 • VIP klasik

90 evrov + DDV mesečno, ali enkratno plačilo 900 evrov + DDV za letno članarino.

 • VIP ekskluziv

150 evrov + DDV mesečno, ali enkratno plačilo 1.500 evrov + DDV za letno članarino.

Kaj vam zagotavlja VIP ekskluziv članstvo?

Obstaja samo za deset članov, ki želijo več kot drugi. Poleg vseh prednosti klasične naročnine imate kot član VIP ekskluziv še dvourno svetovanje Aleša Lisca na sedežu vašega podjetja.

Odločite se torej lahko med klasično mesečno naročnino in opcijo, ki omogoča še individualni dvourni pogovor z Alešem Liscem.

Garancija zadovoljstva

Po osmih letih delovanja VIP kluba lahko povemo, da skoraj 30 članov obnavlja članstvo že od leta 2015. Sicer pa članstvo v klubu brez obveznosti odpoveste kadar koli. V primeru letne naročnine vam takoj, prijazno in brez vprašanj vrnemo sorazmerni del članarine. Ampak smo prepričani, da boste tudi vi dolgo ostali člani kluba, ker se vam bo splačalo. Skratka, ne tvegate ničesar.

Vabimo vas torej, da se nam pridružite kot član VIP kluba.

Prepričani smo, da vam lahko pomagamo, vaše poslovno, marketinško in podjetniško življenje bo lažje. Ker ne boste sami, ker boste imeli pri roki najboljšo možno pomoč in enkrat mesečno boste dobili delovno spodbudo v obliki pisnega marketinško-prodajnega nasveta.

Ta program ni čisto za vsakogar. Ne moremo obljubiti, da bomo v klub sprejeli vse, ki se boste prijavili. Pridržujemo si pravico, da vam pred sprejemom v klub zastavimo nekaj vprašanj. Če bomo v dvomih glede tega, ali – po domače povedano – »pašemo« skupaj, vam bomo to tudi odkrito povedali.

Zakaj se vam splača prijaviti takoj? Dva pomembna razloga sta!

Članstvo v klubu je dvakrat resno omejeno.

Prvič, v klubu velja panožna ekskluzivnost. To pomeni, da dva neposredna konkurenta iz iste panoge ne moreta biti člana kluba. Zakaj ne? Ker ne želimo, da dve podjetji, ki se na istem trgu borita za iste kupce, uporabljata isto metodo. VIP klub zagotavlja konkurenčno prednost, zato boste z našim klubom korak pred konkurenco.

In drugič, klub je tudi številčno omejen. Predvsem zaradi individualnega posvečanja članom in odgovarjanja na njihova vprašanja. Ker vam garantiramo odgovor na vprašanje v 48 urah, ne sprejmemo neomejeno število članov.

Zakaj smo leta 2015 ustanovili VIP klub?
 1. Ker smo opazili, da mnogi podjetniki ne naredijo tistega, kar bi morali, čeprav bi se jim to splačalo narediti. Vzrok pogosto ni lenoba, temveč se zatakne pri znanju. Pogosto ne vedo, kako bi se zadeve lotili. Sploh danes imamo res na voljo ogromno možnosti in informacij, zato je ključno že, katere izbrati in zakaj jih izbrati. Samo prave začetne odločitve zagotavljajo poslovni uspeh.
 2. Ker vam iskreno želimo pomagati. Podjetje Lisac & Lisac že 27 let deluje z istim poslanstvom: »Pomagamo vam zaslužiti več.«
Kaj se vam splača narediti takoj zdaj?

Registrirajte se ali pa nas pokličite na 080 1509 ali 040 771 877.

Te ponudbe preprosto ne smete zamuditi. Postanite član ekskluzivnega VIP kluba še danes, saj je število članov omejeno. Zagotovite si, da bo vaše življenje postalo veliko lažje in še bolj polno poslovnih in osebnih uspehov.

Tveganja za vas ni, rezultate pa lahko pričakujete takoj.

Zakaj se vam splača prijaviti?

Kako pogosto ste se zalotili v takšnem razmišljanju: »Imamo dobre izdelke, storitve … če bi le vedeli, kako prodati več, kako pokazati strankam, kaj res imamo?«

Članstvo v VIP klubu je namenjeno podjetnikom, direktorjem, vodjem in zaposlenim v marketingu in prodaji. Predvsem takšnim, ki imajo dva velika izziva. Prvi izziv je, katere učinkovite ukrepe izbrati, da se bo res poznalo na dobičku in prodaji. In drugi, še večji izziv, je dobre zamisli res spraviti v prakso. Vse prepogosto se dogaja, da zaradi slabe izvedbe propadejo še tako dobre ideje.

Članstvo v VIP klubu je za vse, ki želite povečati prodajo in znate slediti enostavnim navodilom. Če ste pripravljeni investirati približno tri ure mesečno v izvedbo dobre, preizkušene akcije, je članstvo v klubu prava odločitev.

Namenjen je tudi vsem, ki verjamete, da je v poslu in življenju pametno imeti svetovalca ali mentorja. Najboljši športniki ga imajo, najboljši podjetniki jih imajo veliko. Članstvo v VIP klubu vam zagotavlja stalen dostop do drugega mnenja. Če hočete hitre odgovore na svoje dileme s področja marketinga in prodaje, je to za vas izvrstna priložnost.

Končni rezultat članstva bo več strank, večja prodaja in višji dobiček. Seveda ima članstvo še več pozitivnih stranskih učinkov. Ostalo vam bo več časa, naučili se boste veliko novega o marketingu in prodaji. V svoj posel boste vnesli nekaj sistematike. Spoznali boste, da je mogoče z dobro izbranimi in precizno izvedenimi ukrepi hitro prehiteti konkurenco. Končni rezultat bo ta, da boste prodali pogosteje in z višjo razliko kot konkurenca.

Ukrepi so enostavni, zato z izvedbo zanesljivo ne boste imeli težav.

Kako smo lahko tako prepričani? Najprej vam bomo ukrep poslali po pošti. V kuverti bo vse jasno razloženo, tudi s konkretnimi primeri. Ampak to še ni vse. Vsak mesec bo mag. Aleš Lisac na webinarju nazorno razložil, kako boste določen ukrep izvedli. Da vam vse skupaj ne bo vzelo veliko časa, bo pogosto uporabil demonstracijo. Za vas smo pripravili enostavne in učinkovite ukrepe.

Zakaj ne bi vsaj poskusili? Če bi se vam zdelo, da program ni primeren za vas, članstvo lahko odpoveste kadar koli.

Najprej povejmo nekaj že znanega – večina podjetnikov in direktorjev meni, da je njihova panoga specifična, da so oni nekaj posebnega. Trdimo nasprotno – v vseh panogah velja enako načelo. Seveda so določene skrivnosti, ki jih moramo v vsaki panogi spoznati, vendar so principi v vseh panogah isti. Vedno gre samo za troje. Vsi se moramo truditi za čim več novih strank, obstoječim strankam prodati več in delati na tem, da bi se stranke čim pogosteje vračale.

Ker točno vemo, kdo so člani Lisac VIP kluba, so vsi ukrepi pripravljeni tako, da so primerni za vse člane. Večinoma bomo na webinarju tudi praktično pokazali uporabo ukrepa v različnih panogah.

In če kljub temu slučajno ne bi bilo kaj jasno, vedno lahko tudi vprašate. Vsak član lahko po elektronski pošti postavi poljubno število vprašanj, na katera dobi odgovor prej kot v 48 urah. Skratka, članstvo prinaša stalno svetovanje z naše strani. Vse je odvisno od vas, več boste spraševali, bolje boste izkoristili svojo mesečno investicijo.

Po vaši potrebi. Prišla bodo obdobja, ko boste prezasedeni in boste spraševali manj. Prišla pa bodo tudi obdobja, ko boste imeli veliko vprašanj. Tu ni omejitev, sprašujete lahko, kolikor želite, na odgovor pa boste čakali največ 48 ur. Brez skrbi, na vsa vprašanja odgovorimo temeljito, ker je število članov kluba resno omejeno.

Kakovost in dolžina odgovorov je najbolj odvisna od vašega vprašanja. Bolj natančno in specifično je vprašanje, boljši bo odgovor. Mag. Aleša Lisca lahko na primer vprašate, kaj misli o vašem novem oglasu. To je dobro vprašanje, ker je natančno. V takšnem primeru vam bo verjetno postavil še kakšno podvprašanje (kje bo oglas objavljen, kaj je vaš cilj, komu je oglas namenjen itn.) in vam povedal, ali je oglas dober ali ne.

Morda boste vprašali, kako izpeljati povišanje cen – odgovor bo konkreten, s primeri. Morda boste vprašali, kaj narediti, ker se vaši prodajalci pritožujejo nad cenami vaših izdelkov in pravijo, da niso konkurenčni. Na tako vprašanje boste dobili precizen in koristen odgovor. Kakšna vprašanja niso dobra? Recimo, če boste napisali, da ste se odločili poleg svoje osnovne dejavnosti početi še kaj drugega, pa ne veste, kaj bi to lahko bilo. Vprašanje je slabo, ker je preveč splošno. Dobili pa boste odgovor na vsa vaša vprašanja.

Zavezuje nas diskretnost. Z vašimi razmišljanji, vprašanji in podatki ravno v skladu z vsemi predpisi glede zagotavljanja diskretnosti in varovanja podatkov.

Zelo preprosto. Ustno ali pisno odpoveste članstvo in dovolite, da namesto vas sprejmemo drugo podjetje iz vaše panoge. Nobenega drobnega tiska, nihče vas ne bo zadrževal, če ne boste zadovoljni. V primeru vplačila celoletnega članstva vam vrnemo neizkoriščeni del naročnine.

Praktično ni omejitev. Za mala podjetja je program primeren, ker bodo zaradi kadrovske podhranjenosti z novimi idejami in jasnimi navodili naredili več in hitreje. V večjih podjetjih pa bo naš marketinški ukrep meseca in svetovanje samo dobičkonosen dodatek drugim vašim marketinškim in prodajnim aktivnostim.

Definitivno da. Ukrepi meseca so pripravljeni tako, da delujejo kot enostavni kuharski recepti. Samo naredite vse, kot je napisano. Pomemben del programa je tudi možnost postavljanja vprašanj. Na vaša konkretna vprašanja boste dobili pisni odgovor, in to zelo hitro – v 48 urah.

V podjetju Lisac & Lisac se z marketingom in prodajo ukvarjamo že vsaj 27 let in še vedno vsak dan izvemo kaj novega. V poslu je pomembno, da v pravem trenutku izvedemo prave aktivnosti. Tudi najboljši potrebujemo nasvet, tudi najboljši potrebujemo kakšno spodbudno »brco«. Ta program je namenjen tudi tistim, ki zelo veliko vedo in imajo veliko izkušenj. Če ste v prodaji in marketingu zelo dobri, boste potrebovali minutko ali dve in jasno vam bo, kaj sem za vas pripravil v tekočem mesecu. Najverjetneje boste pomislil: »Uf, pametno … Kako to, da tega še nismo naredili?«

Seveda obstaja tudi ta možnost. Če ste res dobri v prodaji in marketingu, boste za kakšnega od 12 ukrepov, ki vam jih bomo v enem letu poslali, lahko rekli, da nekaj takšnega že izvajate. Ampak vseeno se vam bo splačalo biti član. Ker boste našli podrobnosti, ki pa jih ne izvajate. Garantirano. In od malenkosti, podrobnosti je pogosto veliko odvisno. Skratka, vedno boste lahko našli nekaj novega, nekaj uporabnega.

Preverite, pokličite, pišite nam. Zelo velika verjetnost obstaja, da bo odgovoril pritrdilen. Mag Aleš Lisac je delal in svetoval že v več kot sto panogah. Če ni delal prav tega, kar delate v vašem podjetju, ima zagotovo izkušnje iz podobnega podjetja ali dejavnosti.

Ni res. Tisti, ki se imajo za nekaj posebnega, tisti, ki ne verjamejo, da se da v njihovi panogi uveljaviti splošno znane marketinške in prodajne principe, običajno dosegajo povprečne rezultate. S povprečnimi idejami, s povprečnimi aktivnostmi, s povprečnimi zaposlenimi, z odnosom »se ne da, to smo že poskusili«, je podjetje lahko samo povprečno. Pravi odnos, ki prinaša rezultate, je: »Kako lahko to uporabimo tudi mi?«, ne pa: »Mi smo specifični, to pri nas ne bo delovalo«. V poslu jamranje in zavračanje idej nista profitabilna.

Zadeva je približno takšna kot s sestavljanjem predalnika, ki ga kupite v Ikei. V Ikei pravijo, da za določene kose ne boste potrebovali več kot 5 minut. V praksi se izkaže, da je realen čas sestavljanja malo daljši. Sploh za prvi predalnik, pri drugem in tretjem res ni več težav. V našem primeru trdimo, da lahko vse naredite v 180 minutah, kar vam bomo v mesečnih webinarjih tudi pokazali in dokazali. V resnici pa boste nekateri porabili še manj, drugi malo več časa. Pomembno je, da gre za res enostavne ukrepe, ki jih boste vsi sposobni izvesti sami in v zelo kratkem času.

To je težava. Težava, s katero se srečujemo skoraj vsi podjetniki. In ravno zato, ker ne morete časa metati skozi okno, potrebujete nekaj hitrega, enostavnega in učinkovitega. VIP program vam ne bi smel vzeti več kot tri ure mesečno. Toliko časa pa si zagotovo lahko vzamete. Saj gre vendar za vaše rezultate, za vaš uspeh, za vaše počutje, nenazadnje za vaše zdravje in srečo.

Lisac-lisac.si

Dunajska cesta 106 1000 Ljubljana, Slovenija
080/15-09
ales@lisac-lisac.si

NAROČITE SE NA NAŠE E-NOVICE