Lisac&Lisac

  |  Seminarji in delavnice   |  Prava domina

Prava domina

Osebno obvestilo o moji novi ekskluzivni delavnici in predlogu za poslovno sodelovanje

Lahko ENA STVAR podvoji, potroji ali še bolj poveča vaš dobiček v letu 2021?

Dragi prijatelj,

če ste pravi podjetnik, lastnik podjetja, direktor …

Posebej če ste eden tistih, ki se sami ukvarjate s prodajo in marketingom, če sami dnevno delate na rasti svojega posla …

Potem utegne biti to sporočilo najpomembnejše, kar ste jih kdaj prebrali.

Zakaj?

Ker vam bom pokazal, kako lahko z enim ukrepom dosežete tisto, kar ste od nekdaj želeli. Več strank, večjo prodajo, večji dobiček, predvsem pa lažje doseganje ciljev.

Ne glede na vse, v poslu gre za denar, za zaslužek. Vaša dolžnost mora biti zaslužiti čim več. Pa ne govorimo o prometu, pomembno je, koliko na koncu ostane čistega.

Z enim samim (dobro izbranim in testiranim) ukrepom dejansko lahko v kratkem času dramatično povečamo prodajo, dobiček, zadovoljstvo strank.

Ste za to, da skupaj odkrijeva tisto veliko idejo, pravilni ukrep, s katerim boste naredili veliki premik, ki si ga že dolgo želite?

Ste za to, da leto 2024 postane vaše najboljše, najbolj dobičkonosno do sedaj?

V poslu se vedno dogajajo tudi nepredvidljive zadeve. Vse, kar načrtujemo, običajno traja dlje in je na koncu dražje, kot smo predvidevali. Zato je pomembno posel organizirati tako, da nas nobene nepredvidene zadeve (dobavitelji, zaposleni, poslovni partnerji, težke stranke itn.) ne upočasnijo.

Kako kljub kompleksnosti posla do rasti, do večjega dobička?

Podreti morate pravo domino!

Saj ste že videli kakšen posnetek, kjer ena domina sproži neverjeten plaz dogodkov? Mislim, da je trenutno svetovni rekord okoli milijon domin ali celo več. Skratka, zelo veliko domin, vse pa se začne z eno pravo.

Vedno je na začetku ena domina, ki sproži vse.

Ena pomembna zadeva, ko jo identificiramo v poslu, popolnoma spremeni vaš posel.

 

Vse se lahko spremeni, in to hitreje, kot si lahko predstavljate.

Od posla, ki je še kar v redu, do popolne finančne svobode!

Sam sem podjetnik od leta 1989 in že kar nekajkrat mi je uspelo z eno samo pravo domino doseči odlične rezultate.

Nekaj mojih primerov, ko mi je z enim ukrepom uspelo narediti velik preobrat v pravo smer:

 • Z eno potezo sem v mesecu dni pridobil 30.000 novih uporabnikov podjetju, ki se je ukvarjalo s telefonijo – na izjemno konkurenčnem trgu.
 • V letu dni sem za 30 % povečal prodajo podjetja, ki je že bilo vodilno v svoji panogi (založništvo) in je imelo največji tržni delež že pred mojih prihodom. To poudarjam zato, ker je najtežje znatno povečati prodajo podjetju, ki je že vodilno v panogi.
 • V panogi, ki jo kot stranka poznate tudi vi (če ste se kdaj kopali v bazenu), sem podvojil dodatno prodajo (nakupe poleg vstopnine) in obenem zmanjšal stroške oglaševanja. Zanimivo, da ta ukrep, ki sem ga izvedel leta 2008 pri delu na največjem vodnem parku na Poljskem, v panogi uporabljajo le redki, čeprav garantirano deluje.
 • Slovenskemu turističnemu podjetju sem v prvem četrtletju povečal prodajo za 25 % (približno 6000 novih strank), in to spet z enim samim dobro izvedenim ukrepom (growth hack bi mu rekli po novem), ki je bil tako uspešen in odmeven, da so ga naslednje leto izvedla vsa podjetja v panogi. V turizmu se akcija še vedno imenuje First Minute.
 • V slovenskem podjetju, ki je v času, ko sem jim pomagal, imelo približno 30.000 naročnikov, sem odpravil eno napako v procesu dela z naročniki in jim prihranil okoli 100.000 evrov letno.
 • Podjetju, ki prodaja stavbno pohištvo, sem z eno pisemsko akcijo (strošek okoli 1.500 evrov) pridobil za 86.000 naročil (samo v nekaj tednih po akciji). Sedaj morajo obdelati še 99 % Slovenije, ki je s prvo akcijo niso …
 • Izobraževalnemu podjetju sem pripeljal 20.000 novih potencialnih strank z marketinško akcijo, ki jo je plačal nekdo drug
 • Podjetju, ki dela v zdravstveni panogi, sem z enim nasvetom pripeljal 90.000 dodatnih prihodkov na projektu, ki je sicer prinašal samo stroške.
 • Manjši založbi sem pomagal prodati 450 knjig iz zaloge (po polni ceni). Tu vam celo lahko povem, kako … Naročil sem samo, naj ponovijo eno od svojih uspešnih akcij. Sami se tega niso spomnili, z mojo pomočjo pa so šle knjige med kupce v enem tednu.

Še bi lahko našteval, ampak mislim, da ste dobili idejo in mi verjamete. Če me še ne poznate, nekaj stavkov o meni:

Z marketingom in prodajo se ukvarjam od leta 1989, ko sem ustanovil svoje prvo podjetje. Vodil sem podjetja v 5 državah, predaval v 13 državah več kot 160000 udeležencem. Redno sem v stiku s podjetniki (vsi so moje stranke) iz več kot 100 različnih panog. Točno vem, kaj v različnih panogah deluje in kaj ne.

Morda še stavek, ki ga je o meni povedal Dave Lakhani, avtor knjige Prepričevanje in svetovalec podjetjem s seznama Fortune 500:

»Od Aleša sem se naučil več kot iz mnogih knjig. V rokah imate »naravno bogastvo«, zaklad, nekoga ki se ga res splača poslušati, sploh če imate podjetje. Pomagal vam bo transformirati vaš posel, njegove zamisli so natančno oblikovane in enostavne za izvedbo. Preprosto ga morate poslušati, ker ima ideje, ki jih ne boste našli nikjer drugje.«

 Kot vidite, je prava domina v vsakem poslu nekaj drugega.

 

In tudi v vašem poslu obstaja DOMINA, ki lahko spremeni smer in hitrost vašega poslovnega potovanja.

Predstavljajte si, kaj vse se lahko zgodi, če najdete svojo pravo domino.

Predstavljajte si, kako lahko to spremeni vaš posel.

S pravo domino se ne poveča samo zaslužek, predvsem se tudi zmanjša stres. V poslu ste zato, ker želite biti svobodni. Ne želite si stalnega pritiska z različnih strani. Edino svobodo pa prinaša dovolj (še bolje preveč) strank in stabilen pritok denarja.

Ko boste našli pravo domino, pravi ukrep v svojem poslu, boste imeli več prostega časa, lahko boste naredili tudi kaj, kar ste si od vedno želeli, pa do sedaj še ni bilo pravega časa ali volje.

Kako najti pravi ukrep, pravo formulo?

Težko. Včasih traja leta. Veliko poskušanja, denarja, ogromno časa …

V vseh zgoraj naštetih primerih sem do pravega ukrepa prišel prej kot v letu dni. In veste, kaj je najboljša novica?

Našel bom pravi ukrep, eno pravo domino v vašem poslu. Jaz jo bom našel za vas!

Ne, ne bo vam treba razmišljati o implementaciji cele vrste idej in ukrepov, za katere nimate niti časa, energije, volje ali sredstev, da bi jih uresničili. Vaš »to do« seznam ne bo nič daljši.

Potrebujete samo eno stvar – pravi ukrep. Samo en pravi ukrep morava odkriti in vaš čisti prihodek, dobiček bo tak, kot si od nekdaj želite.

Zanima me, kako s pravim ukrepom do večje prodaje

  Davčni zavezanec

  Brezplačne novice

  Je to, kar sem opisal do sedaj, nekaj, kar bi znalo biti za vas?

  Če je odgovor pritrdilen, vam lahko pomagam.

  Vendar vam moram povedati še nekaj stvari. Doseči res dobre rezultate je v resnici težje, kot včasih izgleda na prvi pogled. Totalna preobrazba vašega posla je nekaj, kar terja čas, denar, energijo. Če želite, da vam res pomagam, bova morala delati skupaj približno eno leto.

  Če vas zanima delo z mano, poglejte, kaj sem pripravil za vas (dve možnosti, individualno letno svetovanje in cenejši program – delavnica in spremljanje vaše dela preko elektronske pošte).

  Prva možnost:

  Svetovalni program. Začneva z dvodnevno delavnico in nadaljujeva z enoletnim individualnim svetovanjem. Fokus programa je najti vzvod za rast v vašem poslu, ki bo popolnoma transformiral to, kar delate sedaj, tako da boste zaslužili več, na lažji in stabilnejši način.

  Druga možnost:

  Začnemo z dvodnevno delavnico, potem pa eno leto odgovarjam na vaša vprašanja, vam svetujem po elektronski pošti.

  V obeh primerih se lahko v program vključite samo, če boste povabljeni oziroma izbrani. Za začetek vam bom poslal kratek vprašalnik in vas, ko dobim vaše odgovore, poklical. Če bom po pregledu vprašalnika in klicu ocenil, da vam znam pomagati, boste sprejeti v program.

  Vaša investicija?

  Pri prvi opciji okoli 24.000 EUR + DDV na letni ravni. Manj kot bruto plača zaposlenega, rezultat pa je tako ali tako garantiran. Prostora imam samo za 3 stranke, vzel bom 3 projekte, za katere bom ocenil, da so največje možnosti za uspeh. Tudi če ne boste izbrani, vam bom povedal, zakaj vas nisem izbral.

  V drugem primeru je investicija v dvodnevno delavnico 800 EUR + DDV. V to je vključeno polletno spremljanje – odgovori na vaša vprašanja po elektronski pošti. Na delavnico lahko pripeljete sodelavca, družinskega člana, prijatelja. Sprejel bom samo 12 udeležencev, delavnica bo torej intenzivna in vsakemu se bomo lahko posvetili.

  Kdaj? Pokličite za izvedbo v vašem podjetju ali za termin naslednje izvedbe.

  Kaj se vam torej splača narediti?

  Ker gre za program, ki je omejen samo na 3 udeležence (prva, individualna možnost), plus 12 dodatnih udeležencev delavnice (trije bodo deležni mojega intenzivnega osebnega svetovanja skozi vse leto, 12 pa bo takšnih, ki bodo prišli na delavnico in dobili moje spremljanje po elektronski pošti in telefonu):

  –          pošljite mail na ales@lisac-lisac.si in zahtevajte vprašalnik. V zadevo maila napišite »domino«,

  –          ko boste prejeli vprašalnik, nanj takoj odgovorite,

  –          potem pričakujte moj klic in potrditev prijave, ali pa vam bo tudi osebno povedal, zakaj vas ne morem sprejeti.

  Čas je pomemben!

  Ta priložnost je zelo omejena, ker bom sprejel največ 15 ljudi. Ko dobim 15 prijav, bom s procesom zaključil. Za več udeležencev ni prostora, ker ne gre za seminar ali delavnico, kjer samo predavam. Aktivno bom iskal in našel vzvod za rast, ki lahko zelo spremeni vaš posel. To pa zahteva veliko časa in energije z moje strani.

  mag. Aleš Lisac

  Zanima me, kako s pravim ukrepom do večje prodaje

   Davčni zavezanec

   Brezplačne novice

   Lisac-lisac.si

   Dunajska cesta 106 1000 Ljubljana, Slovenija
   080/15-09
   ales@lisac-lisac.si

   NAROČITE SE NA NAŠE E-NOVICE