Lisac&Lisac

  |  Seminarji in delavnice   |  Nov in izboljšan prodajalec v 24 urah

Nov in izboljšan prodajalec v 24 urah

Pozdravljeni,

predstavljajte si, da sebe ali svojega povprečnega prodajalca spremenite v prodajnega genija v samo 24 urah.

To se vam sliši kot pretirana ameriška prodajna obljuba, preveč površna in kar malo smešna, kajneda?

Res je, ne gre vse kar tako čez noč.

Obstaja pa profesionalni intenzivni prodajni program, ki garantirano prinaša takojšnje rezultate.

Imenuje se “Nov in izboljšan prodajalec v 24 urah” in deluje po načelu ključnih pristopov, ki jih prodajalci ne poznajo in zato lahko dosegajo samo povprečne rezultate.

Kakšen je ta program?

Ne gre za prodajni trening, katerega cilj je, da bi se samo počutili dobro in po zaključku lahko rekli, da je bilo super in prijetno.

Program je bolj podoben izzivu kot klasičnemu učenju – si upate kočno ugotoviti in priznati sami sebi, kaj in zakaj delate v prodaji narobe?

To je strog, praktičen in brezkompromisen program, po katerem se bo vsak prodajalec, ki zdaj v svoji panogi dosega samo običajne, povprečne rezultate, prebil med 4 odstotke najbolj učinkovitih in prodornih prodajalcev v svoji panogi. Da spoznate pravi pristop in nepoznano mojstrsko prodajno naravnanost je potreben samo en dan s pravim mentorjem.

 Kako poteka trening?

Cel dan, v njem pa se zvrsti veliko kratkih in eksaktno ciljnih personaliziranih webinarjev. Posnetki so daljši kot TikToki, vendar še vedno precej kratki in učinkoviti. Vse praktične naloge se končajo z usmerjevalno povratno informacijo. Govorimo samo o veščinah, s katerimi v prodaji naredite razliko in ustvarite dobiček – izdelava ponudb, telefonska prodaja, prodaja ena na ena, cenovna pogajanja, zaključevanje prodajanje, prebujanje strank “Trnuljčic”, lov na “kite”, pravilen follow up, kar pomeni nov in izboljšan sistem prodaje od prvega stika, do poprodajnih aktivnosti in priporočil.

 Prva reakcija po izvedenem programu?

“Tako sem utrujen, ampak res zadovoljen! Komaj čakam, da bom od zdaj v praksi vse to izvajal po tem modelu in se držal tempa, kot se vrhunski športnik drži predpisanega treninga. Ja, všeč sem si v svojem novem in izboljšanem pristopu k prodaji.”

Realen, nov in izboljšan prodajalec, je torej končni rezultat 24-urnega treninga.

 Cena programa?

Program je naložba v vašo prodajno odličnost, ki vam bo investicijo povrnila praktično takoj. S finančnim vložkom 990 EUR + DDV ne kupujete tečaja, temveč svojo prodajno odličnost. Program je zaradi celodnevnega intenzivnega mentorstva omejen samo na 4 mesta mesečno. Mentor Aleš Lisac vas bo spremljal še cel mesec z odgovori na morebitna dodatna vprašanja in nasveti za vaše konkretne prodajne dileme in situacije.

 Kaj se vam splača narediti takoj?

Prijavite se in rezervirali vam bomo prvi možni termin. Hitrost je tokrat esencialnega pomena – tudi vi veste, da je bolje imeti v ekipi super prodajalca že danes, kot čakati tedne ali mesece, da bi se to zgodilo.

Pokličite Blaža Lisca na telefonsko številko 040 77 15 77 ali izpolnite spletno prijavnico in dogovorili se bomo.

 

S spoštovanjem

ekipa Lisac & LIsac

Rad bi se vključil v mentorski program. Prosim vas za klic.

    Lisac-lisac.si

    Dunajska cesta 106 1000 Ljubljana, Slovenija
    080/15-09
    ales@lisac-lisac.si

    NAROČITE SE NA NAŠE E-NOVICE