Lisac&Lisac

  |  Seminarji in delavnice   |  Super prodajalec /mentorski program/

Super prodajalec /mentorski program/

60 dni do super prodajalca

Nov program samo za tiste, ki želite pridobiti znanje in odnos, ki odlikuje samo en odstotek najboljših prodajalcev.

Če želite postati prodajalec, ki ne samo dosega zastavljene prodajne cilje, ampak jih vsak mesec preseže,

imate priložnost kandidirati za sprejem v ekskluzivni 60-dnevni mentorski program za prodajalce.

Zakaj je program poseben?

Večina programov za usposabljanje prodajalcev je kot zalivanje vrta v dežju – sicer dodajo vrednost, vendar ne na način, ki bi zares spremenil situacijo.

Naš program je drugačen, ker je intenziven, personaliziran in zasnovan tako, da vas ali vašega najobetavnejšega prodajalca preoblikuje v vrhunskega izvajalca. Ne sledi običajni edukativni praksi prodajnih treningov, ko celo ekipo pošljete na skupno izobraževanje, po katerem delajo vse po starem, ampak je proces obraten – izberete samo enega, in to najprimernejšega kandidata v svoji ekipi, od katerega lahko pričakujete največ in ki bo pod aktivnim mentorstvom mag. Aleša Lisca takoj začel izvajati prave prodajne prijeme.

Kako program poteka?

Vaš izbrani prodajalec bo 60 dni delal z mag. Alešem Liscem ena na ena. Ne bo se naučil samo strategij, ampak tudi pridobil ustrezno mentaliteto in dostop do taktik, ki jih ima samo en odstotek najbolj uglednih prodajalcev v vaši panogi.

V programu ni pasivnega poslušanja ali sedenja na predavanju – gre za aktivno delo na vašem prodajnem terenu, izvajanje resničnih prodajnih klicev, pripravo prepričljivih ponudb in analizo vsake interakcije za maksimizacijo prodajnega uspeha.

Takojšnji rezultati, dolgoročen uspeh

Ena izmed edinstvenih koristi tega programa je takojšnji vpliv na prodajne rezultate.

Že medtem ko se vaš prodajalec uči in razvija, bo začel dosegati boljše prodajne rezultate.

Priložnost

Z investicijo 10.000 € + DDV boste pridobili prodajno zvezdo in avtoriteto, ki bo postavljala nove mejnike v vašem podjetju.

Če boste z rezultati zadovoljni, v kar smo prepričani, lahko razpravljamo o preoblikovanju še več vaših članov ekipe v prodajne profesionalce.

Elitno ekskluzivna in omejena ponudba

To priložnost nudimo samo enemu prodajalcu na mesec, ker ne gre za masovno poslovno izobraževanje, temveč ekskluzivno mentorstvo.

Če vas privlači ideja, da bi imeli v svoji ekipi prodajnega vzornika, formiranega pod mentorstvom mag. Aleša Lisca, se lahko začnemo pogovarjati. Pokličite Blaža Lisca na telefonsko številko 040 77 15 77 ali izpolnite spletno prijavnico in dogovorili se bomo, v katerem mesecu 2024 lahko začnemo.

Rad bi se vključil v mentorski program. Prosim vas za klic.

    Lisac-lisac.si

    Dunajska cesta 106 1000 Ljubljana, Slovenija
    080/15-09
    ales@lisac-lisac.si

    NAROČITE SE NA NAŠE E-NOVICE