|  Izpostavljeno   |  To je marketing

To je marketing

Vsakih tristo tisoč let se severni in južni pol zamenjata. Zemeljski magnetni polji se menjata. V naši kulturi se to dogaja pogosteje. In v svetu sprememb kulture se je to ravnokar zgodilo. Metoda, ki najbolje deluje, se je zamenjala. Namesto sebične množice se zdaj učinkovit marketing opira na empatijo in storitve.

To je priložnost, da svoje delo, za katerega vam je mar, približate ljudem, ki vam bodo za opravljeno delo z veseljem plačali in tudi govorili o njem. Edini način, s katerim boste naredili spremembo, je, da vidite in razumete ljudi, na katere želite vplivati. Knjiga To je marketing bo spremenila vprašanja, ki si jih postavljate, in vaša dejanja. Vaše delo je pomembno. Naredite pravi kraval.

Kako lahko izboljšate marketing in prodajo svojega podjetja, preberite v knjigi To je marketing.

Avtor knjige, Seth Godin, je bil sprejet v hišo slavnih na področju marketinga.

Zamislite si lijak, ki je poln lukenj in zato pušča. Na vrhu lijaka vlijemo pozornost. Na dno lijaka pridejo predane in zveste stranke.
Med vrhom in dnom večina ljudi izteče. Odidejo, izgubijo zaupanje ali odidejo zaradi neskladja med tem, kar ponujate, in tistim, v kar verjamejo, zaradi razlike med tem, kar govorite, in tistim, kar slišijo.
Ali pa morda samo ni v redu zanje, so zaposleni, ali pa je kaj prišlo vmes.

Kako popraviti lijak?

To je marketing – svetovna uspešnica

a
s

Nisl rhoncus mattis rhoncus urna. Mattis pellentesque id nibh tortor id aliquet lectus proin. Nisi porta lorem mollis aliquam ut porttitor leo a diam. Maecenas volutpat blandit aliquam etiam erat velit scelerisque in. Amet facilisis magna etiam tempor orci eu lobortis elementum. Duis at tellus at urna condimentum mattis pellentesque id nibh. Sit amet commodo nulla facilisi nullam vehicula ipsum. Mauris cursus mattis molestie a iaculis. Etiam sit amet nisl purus in. Vitae tempus quam pellentesque nec nam aliquam sem et tortor. Natoque penatibus et magnis dis parturient montes nascetur ridiculus. Egestas purus viverra accumsan in nisl nisi scelerisque donec ac odio tempor orci dapibus ultrices.

Lisac-lisac.si

Dunajska cesta 106 1000 Ljubljana, Slovenija
080/15-09
ales@lisac-lisac.si

NAROČITE SE NA NAŠE E-NOVICE